Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@onuktekin ikizlerden biri diğerini öldürecek kral katili öldürecek ablasını bence ak gezenler zaten bi acayip onlardan her şeyi bekliyorum. Nisan 2019 ne kaldı şurada hiç bir şey iş sahibi olmuş oluruz inşallah
-
@1umut Ben de ince ince rendelenmiş soğanlı menemen leziz olmuştu @onuktekin hocam tarif güzelmiş
-
@north-remembers Hocam şu zamana kadar bütün tahminlerim nerdeyse tuttu ama şu son durumda çarşı fena karıştı :)) Starks Hanesi çok ilginç bir hal aldı. Öncelikleri ak gezenler olacak onların. Cercei kardeşi Jamie'i öldürmeye çalışacak Jamie'de karşıya geçecek. Jamie zaten vicdanlı da bir adam aslında. Bundan sonrası karışık işte. Ak gezenler diğer ejderhayı da alabilir. Buz ejderhayı geri döndürüp olaylar sapıtabilir de. Birde Snow mevzu var. Snow'un tam olarak ne olduğunu da göreceğiz. En büyük sır o bence Birde hala yeğen olayları... Westeros'un kaderi bu demek ki hep böyleleri gelecek başa dedirtiyor Bu yüzden Westeros'a hakim olma ihtimalleri de var galiba
-
@north-remembers Soğan üzmüyor böyle olunca değil mi hocam Afiyet olsun
-
@north-remembers ben daha hiçbir dizi de iyi karakterli birini sevemedim
Lannisterlar güç kaybediyor . Ama hala taht onların o değil de serçe parmak çıkmayaydı iyiydi be . Pek kötü insan kalmadı ama en favorim ak gezenler hele o ejderhanın ölüler ordusuna katılması -
@onuktekin gömsün daha o utanç yürüyüşünün acısını alacaz
-
@onuktekin baya baya karışık zaten 6 bölüm olacak o çok can sıkıcı targaryenlerle ilgili sırlar ortaya çıkacak. Bence bran ejderhanın içine girecek kontrol edecek. Ak gezenlerin sonu ne olacak çok merak ediyorum
-
@onuktekin hiç üzmedi cidden teşekkür ederim
-
@secret hocaaam stark hanesi üzüldü bu sözleri duyunca
-
@secret Hocam onun acısını daha nasıl alacak
-
@north-remembers ben ilk sezon sonunda baba starkın kellesini aldığında cercei o zaman dedim bu kadın dizi bitene kadar ölmez ondan beridir de cercei için izliyorum yalan yok
Hele khalesiisie her neyse ona acayip gıcığım . Oh gitti ejderhası 🤭 -
@onuktekin cercei dizi bitene kadar bir 3 çocuğunun bir de kırılan onurunun acısını herkesten alacak
-
@north-remembers Hocam şu şartlarda başarısız olmaları mümkün değil gibi. Aslında Ak gezenler çok haklı bence davalarında
-
@secret ben arya ve jon için izliyorum nasıl bitecek dizi onun merakındayım bi de
-
@onuktekin herkes haklı davasında aslına bakılırsa göreceğiz neler olacağını:)
-
@north-remembers Hakikaten ya şöyle bir düşününce Ramsey Bolton bile haklı yer yer
-
@onuktekin ooo hiç haklı değil sonu çok güzel oldu ruh hastasının
-
Moralim bozuk bol çikolatalı bol kalorili bir tarif var mı
-
@north-remembers tahtta en son cercei taşı taktı başına en efsana sahneydi o gururlu oturuşu bakışı çok şahaneydi. Ama jon da bir ezik duruş yok mu arya da iyi ki bir yüz değişmeyi öğrendi durmadan ben arya stark diye dolanıyor. ak gezenler bu son sezonda uçacak o değil en üzüldüğüm hodor oldu. o değil de khalesieie ile jon kardeş değil mi sanki aynı babadan gibiler ikisi de ejderha kanı taşıyor
-
@north-remembers ıslak kek tarifim var ister misin ? İçine de dolduruyorsun çikolata sosunu 🤭