Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@LioN ben sağlıklı yaşamaya karar verdim artık çimen suyu ve brokoli ile besleneceğim
-
@noturns hellim peynirli kunefeyi reddediyorsun demek bizimle degilsin hatayli kapi orda don ve git cikarken kapiyi kapat ceyran yapiyor
-
@lion hepsinin yeri ayrı :)) Maltepe tarafında Malatya Çay Evi var bak oraya da gidebiliriz. Çayları çok güzel arada bağlama çalıp türkü de söylüyorlar
-
@onuktekin memleket ruzgarlari esliginde gece gece delirmeceler diyorsun
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@noturns hellim peynirli kunefeyi reddediyorsun demek bizimle degilsin hatayli kapi orda don ve git cikarken kapiyi kapat ceyran yapiyor
demek hemen def edilecektik öyle mi? yazıklar olsun sana verdiğim tariflere
-
@lion güzel söylüyorlar ama çayları hakikaten güzel Salaş rahat bir ortamı var. "Bakalım nasıl kazıklancaz şimdi?" demiyorsun. :)) mesela mekanda duvarda saz varsa korkmam ama boyalı bisiklet varsa korkarım. hele bak bide kırmızı taş tuğla duvarda asılıysa tamam "işsizsen bir daha düşün" tabelasıdır o :))
-
@onuktekin hele bide cayin yaninda bimden aldiklari kus lokumu 1 tane koymuslarsa ya da bilye kadar bir kuru pasta oo halis muhlis zeytinyaglanmis kazik hemen kasada seni bekliyor demektir gecmis olsun
-
@noturns künefe tarifi de veriyor musun çok sevaba girersin
-
@gresham-t, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
künefe tarifi
herhangi bir tariften farkı yok vereceğim tarifin ama mühim olan közde çevirerek pişirmek, peynirini mutlaka Antakya'dan sipariş etmek, sıcak tüketmek, bunlara dikkat ederseniz sıkıntısız yersiniz herhangi bir tarifin künefesini. İlk etapta büyük tepside yapmak yerine künefe tabakları kullanın işin ehli olunca tepside yapıp tüm ailenizin başını döndürebilirsiniz.
-
Davete icabet etmeye geldim künefeyi bizim burada niyo usta yapıyor yanına da soğuk manda sütü o kadar güzel oluyor ki bayılmamak için kendimi zor tutuyorum
-
@noturns teşekkürler hocam şahsen kendimin iki yumurta kırmaktan başka mahareti olmayinca kiz kardeşime söylemeliyim bu dediklerinizi bakalım nasıl yapacak
-
@north-remembers yav bende manda yogurtunu merak ediyorum migrosta var el kadar yogurt onca para. Numarasi ne bu manda yogurtunun bimin dost yogurtundan farki ne
-
@north-remembers belki bu yüzden linç edileceğim lakin arkadaşlar yapmayın etmeyin ya isterse hollanda ineklerinin eşsiz sütü olsun künefeyle nasıl sut içiyorsunuz yahu:/ Ben mi damak tadindan anlamıyorum acaba. Benim için hiçbir içecek künefenin yanında şöyle demli bir çay kadar keyif veremez:) birde bu popüler kültürün çarpık yeme anlayışıyla ortaya çıkmadi dimi yani ezelden beri kunefe-sut tüketiliyor muydu acaba ?
-
@gresham-t cidden künefe süt bagdastiramiyorum ben de.zaten kunefede dil peyniri var süt ürünü neticede yanına bir de sut off çok garip
-
Sizler o zaman baklava ile ayranida bagdastiramazsiniz:)
-
@lion aynen baklava diyince dondurma olmalı..Ya biz de mi gariplik anlamadim
-
@gresham-t, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@noturns teşekkürler hocam şahsen kendimin iki yumurta kırmaktan başka mahareti olmayinca kiz kardeşime söylemeliyim bu dediklerinizi bakalım nasıl yapacak
Bence sen yemek yapmayı öğrenme birde seni zayıflatmayım sonra
-
@olursaolur baklavanin agirligini baymasini almak icin iciliyor ayran. Ayran baklava yap 1 kg baklava ye kesilmezsin.
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@olursaolur baklavanin agirligini baymasini almak icin iciliyor ayran. Ayran baklava yap 1 kg baklava ye kesilmezsin.
Beni anlatıyor gbisin
-
@lion vay be cahil ben dedim suan. Balıkla nasil ayranı bagdastiramiyosam bu da öyle oldu.mutlaka bi deneyecem yakin zamanda ^)