Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@lion lezzeti hocam lezzeti çok iyi
-
@lion hay ağzınıza sağlık hocam baklava ve ayran mükemmel ikili
-
@gresham-t yok hocam valla popüler kültür değil kaç yıllık usta yani
-
@secret agzinin tadinida biliyorsun ama
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret agzinin tadinida biliyorsun ama
Benden duyma da @Noturns artık benim tarafımda güç kaybediyorsun
-
@secret akli karismistir olur oyle fazla gomduyse bugun
-
@secret bugun ayna yeterince dersimi verdi bana:/ Neyse ben zayıflama konusunda güveniyorum sana şimdi afiyetle daha çok yiyebilirim gonlumce
-
@gresham-t yalniz cok guzel ne sis yansin ne kebap taktigi uyguluyorsun seni ocakbasina mi alsak
-
@gresham-t, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret bugun ayna yeterince dersimi verdi bana:/ Neyse ben zayıflama konusunda güveniyorum sana şimdi afiyetle daha çok yiyebilirim gonlumce
Hayır napacam sendeki fazla kiloları üstüme mi tapulayacam tutsana gırtlağını
-
@secret bak bu guzeldi
-
@lion biz de kendi çapımızda diyoruz birşeyler
-
Bazı şeyler , mangalda pişen acılı beytinin yağını tırnak pideye basarken çıkan ses kadar insana haz veremiyor ne yazık ki. Ancak baklava dilimi gibi değilde sönmüş şambrel gibi göbeği olunca insan, ipin ucunu kaçırdığını anlıyor. yakarsa dünyayı oburlar yakar...
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@olursaolur baklavanin agirligini baymasini almak icin iciliyor ayran. Ayran baklava yap 1 kg baklava ye kesilmezsin.
Ne yaptın ne ettin olayı 1 kg baklava yemeye getirdin ben diyorum da kimse dinlemiyor. Sen buradakilere en az 5 kilo aldırmayı kafaya takmis abur cubur ve bilumum cast food şirketlerinin casusun kesin. Birde bu bilgiyi vermeseydin keske. Ben de neden 2 baklava yiyip kesiliyorum diyordum. Sayende göz göre 1 aya kalmaz helalinden bı 5 kiloda baklava tiryakiligimden alacağım
-
@gresham-t oynamaya gonlu olmayan gelin yerim dar dermis. Senin diyete miyete gonlun yok gomucusun sen gomucu
-
Akşam pizza yedim, pizza önemli değil burada, yanına patates kızartması söylemiştim, bir baharat atmışlar, böyle bir lezzet yok. Patates kızartması ağzımda küçük bir parti verilmesini sağladı.
-
@secret bak bunu ciddi soruyorum sigara tuketenler icin bir akciger detoksu var mi elinde. Ne iyi gelir zarari minimize eder tarzinda.
-
@agor publarda falan biranın yanında meze olarak geliyor ya muazzam oluyor. Zaten lakabım meze canavarı.
-
@lion keçiboynuzu pekmezi bildiğim kadarıyla, onun dışında etkisi yüksek olan bir şey yok. Sigarayı bırakmak da zararı en minimize edecek şey.
-
@lion bı gün atisalim o halde seninle. Herhangi bi mekan olabilir bı sen bı ben iki sen üç ben. Her çeşit meze, et, içecek olabilir. Madem ikimiz de sağlam gomücüyüz hakkını verelim o halde pes eden hesabı öder ne dersin :)))
-
@agor kardesim keciboynuzu pekmezi icip duvarlarda gezmeyelim marr kedisi gibi nicknamemiz lion yani