Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
künefe-çay
makarna-çay
baklava-ayran
kokoreç-şalgam
sigara-kahve
:)) -
@paretowilfredo kardesim once periscop gibi canli yayin acacaksin mikrofonun basina gececeksin sonra patron birtane sirket hatti tahsis edecek ordan forumdaslari arayacaksin. Arka fonda arap sukruden bu sehir beni boguyor calacak darbuka ve inceden keman sesi ile. Muazzam bir uygulama olur.
-
@lion Cümle başını okuyunca konu Sabire Meltem Banko'ya gidiyor diye ürkmedim değil :))
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@lion Cümle başını okuyunca konu Sabire Meltem Banko'ya gidiyor diye ürkmedim değil :))
Ondan sonra @otuzyılsavaşı 'nın diline düşerdik, Habire Pareto Zarto diye başlık açardı :))
-
@paretowilfredo
ankara ?. sulh ceza hakimliği'nin Habire Pareto Zarto'nun talebi üzerine verdiği ... tarih ve ... d.iş sayılı kararı uyarınca bu başlıkta yer alan içeriklere erişimin engellenmesine karar verilmiştir.:))
-
@otuzyılsavaşı Bu illiyet bağını kuran Hakim/Hakime her kimse gerçekten takdire şâyan.
-
@paretowilfredo
diğer taraftan , ne gibi bir kanıt sunuluyor mesela?
arz ederim :)) -
Dguy'u bekleyen kardeslerimizin canli yayina baglandigini dusunsenize. Rtuk'ten suresiz yayin durdurma alirdik herhalde
-
@otuzyılsavaşı "Evet! O senfonik sesleri çıkaran bendim Sayın Hakim" demiş olabilir :))
-
@lion Bi kaçınız RTÜK'ü kazanın bari dostum
-
@paretowilfredo
buraya da el atmasın :)) -
@otuzyılsavaşı Valla ilk iletiyi yazdığımda aklıma gelmedi değil, Şşşşşt duymasın :))
-
@paretowilfredo 657'ye tabii degil dostum foruma kiyak gecelim derken yakalanip sozlesmemizi fesh edebilirler
-
@paretowilfredo
pes etmiyor çünkü kendisi :)) -
@lion Uzman Yardımcısı olarak girin dostum GİH dahlinde rahat rahat hareket edersiniz. İncelemeleri uzmanlar yapıyor zaten, yayın izliyorlar/dinliyorlar.
-
@paretowilfredo o zaman ac paso yemek programlari izle baktin usta yemege pul biber atmiyor cattt 100 bin tl kanala ceza. Bu yemek pul bibersiz olmaz diye
-
Sag alt kose akinsoft kontrol edildi hesap 2,5 tl winap acildi---->>>irem-HayaLet SeVgLiM bir sigara esliginde daha dinlendi...
-
@lion mirc #zurna hi asl pls
-
@LioN hocam bu gece spor mu yaptınız yoksa löp löp yemeye devam mı öneri alamadık hiç pazar günü öğlen sınav çıkışı Ankara'nın ne yemeği ünlü ondan yesem diyorum.
-
@onuktekin kardesim sende kaymakamlik son ezberleri yapip sigara molasinda buraya geliyosun gibi