Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@marigold yapmamam icin bana bir sebep soyle
-
@lion saat?
-
@marigold ileri alalim isterseniz vizontele
-
Son dönem tirit olayı baya güzel gidiyor dostlar. Mangalı çok sevmeyen ama köfteyede bayılanlar için ikisinin arasında çok güzel bir lezzet. Kesinlikle tavsiye ediyorum, tabi Konya'da iseniz Mithat bir numara. Gurme denilen mekanda da 1.5 yerseniz doyuruyor ama lezzeti gayet güzel.
-
Tirit mirit bilmem lakin yarin aksam etli cigkofte yapma karari aldim planimi yaptim bol acili bol ayranli yesilli hayatiniza kucuk dokunuslar yapin
-
Bir kuzu tandır olsa ne yerdik be
-
Şu an bulunduğum yerde taş buldun onu bile yiyorsun. Bamya imiş, pırasa imiş, ıspanak imiş hiç bir şeyi seçmiyorsun!
-
-Şu saatte iki tane çiğköfte gömdüm.
-Pişman mıyım?
-Asslaaaa...
-Yine olsa, yine yaparım -
@pokuhantes çiğköfte insana yaşama sevinci veren yiyeceklerden biri. Pişman olunur mu hiç
-
@evandro kesinlikle hiç bıkmadan yiyebileceğim tek lezzet
-
Sakarya'da ıslama köfte yiyen var mı arkadaşlar, tavsiye ediyorum hepinize.
-
@pokuhantes
Dervise sormuslar cigkofte yedim pismanligim kac gun surer diye???
Dervis usul usul basini yerden kaldirmis ve aniden hiddetlenerek " Delimisin lan sen!!! Yoksulluktan migdem kicima yapisti!!! Cigkofteyi buldumda pismanligini hesaplamak kaldi!!! Hadi kaybol!!!" demis. -
@lion ahsdf
Derviş demiş ki; "tok açın halinden ne anlar be adam" -
Doğu da yediğim Abdigor köfte oldukça iyiydi. İsmi batıda pek bilinmiyor ama oldukça lezzetli. Bulduğunuz bir yer varsa tadına bakmanızı tavsiye ediyorum.
-
@antimülakat ismini duydum henüz yiyemedim ist da yapan yerler varmış
Sayfayı tekrar hortlatinca canm ciğer istedi akşam bi ciğerci apo ya gitmeliyim -
@aroma valla hem Ankara'da hem de Konya'da Ciğerci Bahattine gittim. Ankara'daki enfes, Konya'daki bence vasat. Ankara'da isen Podyum AVM de ciğerci Bahattin i bir dene. Pişman olmazsın
-
@antimülakat hocam ciğeri ilk mersin de yemiştim ve çok iyiydi ama bursada iyi bi ciğerci bulamadım neyse ki şube açtılar da artık nasipleniyoruz.Ankaraya gidişlerde bi hoşuma giden aspava olmuştu zati pek de bilmiyorum ank yi:) Bi dahakine aklımda bulunsun podyum avm
-
Yarım kg kuşbaşı, 1 baş soğan, Bir avuç acı biber, 3-4 diş sarımsak, 4 adet domates, bir tutam tuz, karabiber, pul biber ve biraz da kekik. Öyle bir yemek olur bunlar. Saç olacak dışarda odun ateşinde yapılacak. Daha da gelip burda yemek önermezsiniz. Bu arada ben iki kişilik için söyledim. Her iki kişi için karışımı bir kat daha arttırın.
-
@sınavsayar dün bahçede tam olarak öyle yaptık bir de buz gibi acılı şalgamla birlikte yeme de yanında yat!!
-
@smithayran efsane olmuştur hocam. Afiyet olsun. Gerçekten şahane bir şey oluyor saç kavurma.