Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@gresham-t sen calismana bak nasibinde varsa girersin basarili olursun meslegede atanirsin bizde löp löp maasini yeriz
-
@lion :)) cok saolun:)
Bugun et yedim, suan sarbon filan cok korkuyorum. Siz de bi sure ara verin hocam ya:( -
@1umut evet bu ara oyle bir soylenti var dikkat etmek gerekiyor. Afiyet olsun bu arada yiyeceksin tabi et=b12 hafiza icin birebir.
-
@lion sen de girecek misin rekabete? Girceksen 1gun öncesinden rekabet başlığında milleti acıktıralım, farklı karışım önerilerinde bulunalım yarısı o gece iptal olur zaten. Öğleden sonraki İngilizce oturumundan önce de bunları bozuk donerciye götürelim efsane döner diye. Kurum bize kalır :))
-
@lion tavuk filan yiyelim artik. Yemeden duramayiz da mecbur beyaz ete doneriz ne yapalim
-
@gresham-t yok ben girmeyecem ama planin beynimi yakti suan masaALLAH tam bir rekabet uzmani olma potansiyeli var sende
-
@1umut tavuk fajita ile devam et ortalik durulunca ete donersin
-
@gresham-t imdb puani 10/10
-
@1umut asıl su IMDB 10 dinleyin:) dün annem kofte için kıyma istedi. Ben de koşa koşa gittim tabiki. Neyse yapılan köfte afiyetle yendi. Ardindan çay eksik olmaz tabiki. Sonra elimde bı kızarıklık gördüm. Aman Allahım yoksa! derken anneme gösterdim ve tam anahaber sırasında şarbon haberi ve ciltte kızarıklık belirtisi:) derken annemde de bı tane ona benzer bi yara mevcut. Azraille o sıra köşe kapmaca oynuyoruz kafamda. Sonra anladım ki benimki dün geceki sivrisinek ısırığı annemdeki de birkaç günlük bı cizikmis yeni farketmiş. Derin nefes aldık. Sakın güvenli olmayan hiçbir yerden et tüketmeyin su ara, zor ama olsun.
-
@gresham-t testere filmine donmus sizin kofte macerasi
-
@gresham-t hocam et ve süt kurumu bu konuda güvenli olması gereken yerlerden biri ama ne yazık ki onların getirdiği etlerde de şarbon çıktı diye iddialar var. Kendimiz de kesemeyeceğimiz için sanırım ya tanıdık kasap olacak ya da bir süre etten uzak duracağız. Biraz panik yaratmaya çalışılıyor gibi hissetsem de bir süre uzak durmakta fayda var sanırım her türlü kırmızı etten.
-
@gresham-t bugun ayni gerilim aksiyon bizde de vardi. Ben hala korkuyorum:( Allah esirgesin. Bi daha tobe et yemem. Canim tavuk
-
@gresham-t yaaa gerçekten çok korkutucu bir süre gerçekten dışarıdan et alınmamalı ve yenilmemeli kesinlikle ortam çok tehlikeli kimse farkında bile değil etrafımızdakileri uyarmalıyız bir süre önlem olarak.
-
@north-remembers bir sure et alinmazsa belki vicdansizlar et fiyatlarinida dusurur. Suan kurbanda ki stoktan yiyoruz birkac hafta sonra ALLAH kerim
-
@1umut yarin tavuktada kus gribi cikarsa o zaman ne yapacaksin ananasli caciga devam mi
-
@lion :))))) yok. bulgur pilavi, hem de domatesli:(
Ananasli cacik da nereye kadar hoooffffff 3 gunluk dunya:( -
@lion biz de hocam öyle kurbandan dolayı rahatız bir süre ama nereye kadar et fiyatları desen uçmuş gitmiş sonumuz hayrolsun bakalım daha neler bekliyor bizleri
-
@north-remembers dün eniştemi uyardım kendileri de Silivri'de oturuyor. Sarbonun en yaygın olduğu ilçede. Adam benden fazla olmasın tam bir etçil. İki günde bir et yemeği olmazsa hayata kusuyor çocuk gibi. Dedim ki bak şakaya gelmez bu ara yeme. "Sarbonlu marbonlu yeter ki et olsun diyor". İnsanlarımız fena derecede psikopatolojik vaka. İnandiramiyosun da
-
@gresham-t silivride şuan çok mu yaygın hocam ne diyorsunuz :((( yarın babamı uyarmalıyım o zman silivride kasap vardı oradan yiyordu bazen aman Allahım ya ne kadar yakına gelmiş halbuki orası hayvancılığın iyi yapıldığı bir yer korktum ya
-
@north-remembers valla ben Ankara'da yaşıyorum hocam yani çevremden duymadım da haberlerde Silivri'de 2 mahalle karantinaya alınmış diye duydum şarbondan dolayı. Sonra aradım konuştuk. Siz öyle çok telaş yapmayın ama yine de dikkat edin. Bi süre kırmızı et yemeyin.