Ankara’da Muhasebe Hocası 😑
-
Merhaba arkadaşlar ben Ankara’da iyi bi muhasebe hocası arıyorum . Naparsam yapim bi türlü muhasebeyle olan imtihanımdan kurtulamıyorum artık bunu yenmeye karar verdim ve sadece muhasebe için ders alıcam
Sizden ricam benden tecrübelerinizi esirgememeniz
Şimdiden çok teşekkür ederim ️ -
Hocam ben size anlatıyım
-
@gmzankr066 pegemde saadet hoca çok güzel anlatır. Yazdığı kitaplar da güzeldi
-
@gmzankr066 kesinlikle Sinan Hoca. Duruşuyla, davranışıyla bilgisiyle muazzam bir adamdır.
-
Peki Alican hocadan ders alan var mı ? Çok duydum adını acaba nasıldır ders anlatışı
-
Öküz alırık o paraylan
-
Hocam ben eşittir sen napcaz bu muhasebeyi bunun yüzünden puanim istedigim kadar artmıyor başımın belası oldu resmen
-
@olursaolur benim de öyle maalesef
Bilmiyorum ders alıp nerde hata yapıyorum iyice görüp düzeltmek istiyorum artık
Tabi tek ders için çok uçuk rakamlar istenmezse -
Cumartesi Ankaradayım tüm muhasebenin 2 günü var 3 monografi çözdük mü iş tamam
Şaka bi yana konu anlatımla çok detay bakmadan temel şeylere bakıp işte aktif hesap nedir nasıl çalışır gibi her konu bariz şeylere bakıp hiç test çözmeden direkt monografiye girerseniz %90 halledersiniz.
-
@gmzankr066 muhasebe bilgin yok denecek kadar az ise alınmaz. Ben Alican hocadan aldım memnundum lakin muhasebe bilgim vardı. Beraber derse başladığımız bir çok arkadaşım dersin ilk haftasında bıraktı. Sinan hocaya çok iyi diyorlar. Data da veya makro da olması lazım.
-
@gmzankr066 hocam benim muhasebem rezaletti. Kurslara gittim. Bi ara eksi netler yaptım. Tek ders için Murat dershanesine gittim. "Meral hoca" mükemmel bir hoca. Onunla tanıştıktan sonra muhasebeyi öğrenmeye başladım. Bu sene 25-7 yaptım. Gidersen asla pişman olmazsın bana dua edersin. Ama kendisi YMMM oldu artık derslere girer mi bilmiyorum Bi sorun isterseniz.
-
Diğer hocalar da iyidir elbet ama Ankara ve muhasebe diyorsan number one olan hoca Sinan hocadır dosya akademi ve makro akademide ders veriyor. Kesinlikle pişman olmazsın Sinan hocadan ders alıp anlamadım ben bu dersi diyen pek yoktur.
-
Hocam benim sadece genel muhasebem eh işte denilecek kadar iyiydi. Onun dışında zaten fakültede de diğer dersleri almadım.
Size diyeceğim şu ki, başkent kariyer dershanesinde İhsan sahafoğlu hoca var. Ama şu an ayrıldı oradan galiba. Başka dershaneye geçmiş olabilir. Ondan genel muhasebeyi almalısınız.
İkinci diyeceğim ise fin-tab maliyet muhasebesi vs. Dersleri Ferhat yıldızdan alın derim. Fin tab sorularını pas geçen ben, bu sene fin tab ile kurtardım kendimi. Geçen yıl başkent kariyerde fin tab a gelmişti. Bu sene yine orada galiba. Bir görüşün derim. -
Sinan öztürk derim en son makrodaydı çok ayrıntılı anlatmaz ama kritik yerlere vurgu yapar sınava yönelik bilgileri verir geçer bence on numara bi hoca,duruşu ders anlatışı vs..
-
@rorschach159 kesinlikle katılıyorum geçen sene muhasebe 20d-14y yapmıştım bu sene sadece 2 gün yüzeysel konu anlatımlı kitap bakıp sonrasında da monografi baktım muhasebeden 32d-4y yaptım. Monografi baya faydalı oluyor.
-
@bambamm dönem sonu işlemleri anlaması en zor konulardır ama monografi bakan adam için su içmek gibi bişey oluyor. Sadece stoklar ve amortisman bakması yetiyor monografi çözen adamın göz korkutan koca koca soru bankalarına gerek yok bence. Zaten bi monografi Tleri çizmezsen 3 4 saat tutuyor
-
Hep demiştirim muhasebe ogretilemez öğrenilir
Siyasal mezunuyum üniversitede çok görmedim ama bence dünyanın en tatlı derslerinden yeterki güzel kitaplar olsun kpssden 29d 1y yaptım ilk senem biraz acemeydik.
Özetle: Hocam iyi bir kitap alın sorular üzerinden kavramaya çalışın ben öneri üzerine öyle yaptım.
-
Başkent kariyer ferhat yıldı arkadaştan duydum inşallah yanlış hatırlamıyorumdur
-
@idealistbiri hocam iyi kitap derken mesela??