• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@sosyal kardeşim ben şu an gidiyorum reklama gırer mı buradan bılmıyorum girerse siler admınler yakın eğitime gidiyorum yeni kursu da başlayacak ben bır ay once başladım tavsiye ederim
-
@kpsssss haziran erken olabilir ben en erken sonbahar olur diye bekliyorum.
-
@antimülakat teşekkür ederim cevabınız için
-
Şubeyi aradım ellerinde resmi bişey olmadığını sınavın mayıs haziran ya da eylül ekimde olabileceğini temmuz ağustosta ösymnin takviminin dolu olduğunu söylediler.
-
@mzmn, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Şubeyi aradım ellerinde resmi bişey olmadığını sınavın mayıs haziran ya da eylül ekimde olabileceğini temmuz ağustosta ösymnin takviminin dolu olduğunu söylediler.
Mantıklı bir hareket
-
@kema-boratav şubenin söylediklerimi?
-
@mzmn, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kema-boratav şubenin söylediklerimi?
Yok hocam sizin aramaniz , buradaki dedikodulardan iyi
-
@kema-boratav eyvallah
-
@ronin Teşekkür ederim kardeşim tavsiyen için
-
Son yapılan istatistiklere göre dedikodular ne zaman başlarsa en geç 3-4 ay içinde ilan geliyor
-
2 senedir gelenek oldu bu senede tarih değişmez eylülde yaparlar gene boşverin tarihi düzeninizi oturtun kpss sonrası zaman çok az kalıyor geçen sene baya sıkışmıştım.
-
Arkadaşlarsınav farz edin ki eylülde hangi haftası olur tahmini düğün tarihi alacağız bir türlü karar veremedim siz olsanız eylülün kaçını tarih olarak alırsınız ?
-
@sosyal Eylül ayının 20 sini geçmezdim
-
@sonmaliyeci Demi ya eylülün ilk haftası olmaz herhalde
-
Bence 07-08 Eylül haftası olacak sınav:) Sadece tahmin olarak söylüyorum hiç bir duyuma yada bilgiye dayanmıyor.
-
Sınav haziranda mı olur eylülde mi bilmem ancak hazırlanacaksanız çalışmaya başlamak için şu an en iyi zaman.
-
@polisiye-roman temel ekonomi sözlüğünün yazarını söyleyebilir misiniz ?
-
Ben ciddi ciddi yüklenmeye başladım. Arada askerlik var 20 gün derse bakamayacağım. O açığı kapatmam lazım
-
yüzde 95 sınav eylülde
-
@merasim34 yuzde 5