• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
22 haziran hepimize hayırlı olsun arkadaşlar alım 100 kişi
-
@kaymakamadayi006, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
22 haziran hepimize hayırlı olsun arkadaşlar alım 100 kişi
Arkadaşımızın bu güzel sallamasını tebrik ederiz bir sonraki üyemizi sahneye alalım lütfen
-
@kaymakamadayi006 22 haziran cumartesine denk geliyir kaymakamlik pazar olur genelde. Duyumunuz gercekten saglam mi?
-
@kaymakamadayi006
Bizim okul da 22 haziran da bitiyor bu yıl mezunları giremiyor dediğine göre -
Bu taşı kuyudan çıkaracak akıllılar aranmaktadır.Geçmiste bu konuda çokça kez yardımcı duyumlar paylaşan üyelerimizi göreve davet ediyorum.Duyum kaynaklarını bir yoklarlarsa seviniriz:))
-
İç işleri bakanlığı personel genel müdürlüğü genel müdür yardımcısı Kadir Taner ESER beyden aldığım duyum
-
@kaymakamadayi006 kimse duyum aldigi kisinin adini yazmaz bari isim verip hakka girmeyin
-
@emrah16 Hocam belki de duyum doğrudur.Arkadaşımız bize yardımcı olmaya çalışıyordur.Biz kesin cümleler kurmayalım.Sanırım en doğrusu başka yerlerden de teyit alabilmek
-
@harveyspecter haklisiniz bekleyip gorelim
-
Bugün buralar şenlenir
-
Kuyu bayağı geniş çıktı :)))
-
Geçen sene de böyle atıp tutan çok oluyordu. İlan gelmeden kimseye itibar etmem
-
@emrah16 Bahsettiği duyum kaynağı belirttiği makamda görev yapıyor.Arkadaşımız hesabını yeni açmış.İnşallah iyi niyetlidir.Bu bilgiyi bizimle paylaşmak istemiştir.Eger ki başka türlü bir düşüncesi varsa iletisinde bahsi geçen kişiyi de zor durumda bırakıyor ve suç işlemiş oluyor.Dediginiz gibi bekleyip göreceğiz
-
Ya arkadaşlar siz de biraz tuhafsınız yani biri duyum paylaşır herkes kaynağın ne, sağlam mı diye sorular yağdırır biri çıkıp kaynağını da yazmış bu sefer kaynağını neden yazıyosun diyosunuz
-
@gmzankr066 Arkadaşımız gerçekten ya çok iyi niyetli ya da çok sağlam trolluyor(isim vb kullanarak).Olumlu anlamdaysa zaten helal olsun:)) Olumsuzsa da Allah'a havale ederiz.
-
İnsanlara her sene aynı cümleleri yazmaktan sıkıldık bu duyumlar viral dershane politikaları
Tahminimce Ankara'da bi dershane grup açacak her sene aynı muhabbet -
@keynesin-faizi ya kitap ya kurs satacak gene birileri
-
İki senedir takip ederim burayı ve değerli müdavimleri vardır buranın. Duyumları sağlamdır o arkadaşlardan teyit beklerim. “amirim” “kaymakammia” “canmavi” bu değerli dostları bekliyorum buraya
-
@tyr61 Amirim Artık Yok. Kendisine Biraz Ağır İtamlarda Bulunuldu. Kendi ricası üzerine Hesabı Yasaklı yapıldı.
Sınav herzaman ki gibi Eylül ayında olması planlanıyor. Sayı ise 100 olacak bir aksilik olmazsa . -
@suigeneris evet öyle bir durum olduğunu biliyorum ondan etiket yapmadım umarım görür ve dönüş yapar