• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
sınav 9 kasımdaysa tahmini mülakat ve sonuçları ne zaman olur
-
@Hukuksever 1 ayda sınav sonuçları açıklanıyor. Sonuçlardan 2 ay sonra da mülakat. Sonrası Allah kerim
-
@Daywalkers teşekkürler hocam
-
Gençler ve genç hissedenler sizce sınav çok mu zor olur ortalama mı olur acaba
-
@kaymakam1842 bahsettiğim sette konu anlatımı da var. yetersiz mi görüyorsunuz onu?
-
sınava girmeye niyetlensem diyorum ama bir yandan 19 ekimde guy yeterlik var harıl harıl vergi mevzuatı çalışıyorum şu an.. neyse başvursam da konuları yetiştiremeyeceğim için macera aramayım en iyisi sınava katılacak arkadaşlara başarılar :)) yeterlikten sonra rotamı idari hakimlik sınavına çevireceğim, söylenildiği gibi 28 aralıkta sınav olursa ve yeterlik sınavı da iyi geçerse 2 ayda çok rahat çalışırım
-
@RootofAllEvil uzman olmak için mi yeterlilik sınavı
-
kulağı delik arkadaşlara teşekkürler. hazırlıklara erken başlamıştık.
-
Arkadaşlar üyelerinin tamamı il özel idarelerinden oluşan ulusal düzeydeki birlik için birlik başkanı içişleri bakanlığı müsteşarıdır yazıyor bu hala yürürlükte mi
-
@RootofAllEvil bende de aynı durum var ama kaymakamlıktan vazgeçmek yok hocam. Bırakma bence peşini.
-
@Hayaller71 evet hocam
-
Sınav tarihinde askerdeyim, benim için üzücü oldu. Yine de bu mesleğe gönül vermiş dostlarımız adına tarihin netleşmesine sevindim, büyük bekleyiş nihayete eriyor
-
@mülki hocam askerde olanlar sınav için izin alıp girebiliyorlar mı?
-
@mülki, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Sınav tarihinde askerdeyim, benim için üzücü oldu. Yine de bu mesleğe gönül vermiş dostlarımız adına tarihin netleşmesine sevindim, büyük bekleyiş nihayete eriyor
izin alıp sınava girebilirsiniz.
-
@sakingüç girebiliyor hocam
-
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Evet haklısınız sınav günü ve öncesindeki gün için izin veriliyormuş, ancak hak verirsiniz ki sınav öncesi son iki hafta tekrar yapabilmek adına çok önemli, işin aslı bu periyodu ders çalışamadan geçireceğim için üzüldüm.
-
@Daywalkers hocam saat konusunda bir bilgin var mı?
Biraz detay oldu ama uçak bileti için önemli -
Dostlar biliyorum mevzuattan çalışmayı önereceksiniz ama buna vaktim yok çalışıyorum. Kanunname eylül baskısı çıkmış sizce yeterli olur mu?
-
Iktisat için soru bankası önerir misiniz ?
-
@dervisoglu soru bankasi bence cok onemli degil dostum konuya hakimsen kitapcidan gozune kestirdigini alabilirsin zaten az cok sorulara hakimsen hangi kaynagin daha ozgun oldugunu gorursun . iyi calismalar