• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Evet sinav tarihi?
-
Herkese merhaba arkadaşlar. 2 husus daha eklemek istiyorum.
1- YÖK'e dilekçenizi ne kadar erken ulaştırırsanız o kadar hızlı sonuç alırsınız. YÖK'te yığılmalar yaşanmaya başlanmış bugün.
2- 4 nolu CB Kararnamesi için durumu cimere bildirelim. Tek tek dönüş yapıp bilgi vereceklerdir. -
Neredeyse her bölümle ilgili 2 gündür Yök'e basvurular yapildi. O yüzden ÜAK'ın alacaği eşdegerlilik kararina kadar YÖK'e basvurmaniza gerek yok arkadaşlar
-
Arkadaşlar, yanlış anlamayın bir şey soracağım. 4 nolu Cumhurbaşkanlığı kararnamesindeki mezun olunan bölümlerle ilgili olan kısmı açıklayabilir mısınız? Kesinlikle bilgi almak için soruyorum, yanlış anlaşılmasın
-
@daywalkers kardeşim zaten sınava girmekte problem yok. Söz konusu olan şey mülâkata girebilmek için eşdeğerlik belgesi istenmesi.
-
Geçen yıl Kaymakam Adayları ile ilgili Kamu da 5 yıl hizmet etmiş olma şartı, 4 Nolu CB Kararnamesi ile değiştirildi.
CB Kararnamesinde Kaymakam Adayları ile ilgili yazılan bölümleri görmek isteyen arkadaşlar, 1 Nolu CB Kararnamesinin 274/A maddesine bakabilirler -
@bekir
Evet, farklı bir şeyden mi bahsettim -
@daywalkers, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar Herkese Merhaba, bir konuya açıklık getireyim, gördüğüm kadariyla bir çok kısı İcisleri Bakanlığının hazirladigi yönetmeliğe isyan ediyor. Ancak bu düzenleme yeni bir şey değildir.
Unutmayın Yönetmelikler, CB Kararnamesine aykiri olamaz.
Geçen sene çıkan CB Kararnamesinde zaten sınava kimlerin gireceği belirtilmisti. Icisleri Bakanlığında sınava girecek bölümleri 4 Nolu CB Kararnamesinden almis o yuzden bakanlik ı kararnameye aykiri yönetmelik degisikligi yapamaz.
Yani degisiklik Yönetmelikte değil 4 Nolu CB Kararnamesinde olmalidir.Saygılar.
Burda mülâkat yazmıyor da
-
@daywalkers kardeşim amacım konuyu uzatmak değil sadece ama senin dediğin yerde yani 1 nolu Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde de mülakatla ilgili bir hüküm yok hatta sonunda usul ve esaslar içişleri bakanlığı tarafından belirlenir diyor. Her neyse bu konunun çözüm yeri burası değil amaç tepkimizi ortaya koymaktı.
-
Aramızda yök ile ilgili en doğru verecek kişinin @Daywalkers öldüğünü biliyorum, yök ile ilgili bilgileri kendisine sorup verdiği cevapların yüzde yüz doğru olduğuna inanabilirsiniz
-
@gencbiraday ben zamanında nohutcudan da çalıştım themisten de , ama artık sadece themis ten çalışıyorum, her iki kaynağı da ayrı ayrı seven bir kitle mevcut ancak son 2 yıldır ben themisden yanayım
-
@can-mavi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Aramızda yök ile ilgili en doğru verecek kişinin @Daywalkers öldüğünü biliyorum, yök ile ilgili bilgileri kendisine sorup verdiği cevapların yüzde yüz doğru olduğuna inanabilirsiniz
Öldüğünü derken "olduğunu"olacak o, Allah korusun @Daywalkers :))
-
@can-mavi themisin Türkiye ekonomisi soruları nasıl sizce hocam? Ben anayasasını fazla detaycı bulmuştum. Türkiye ekonomisi sorularının ise sınav formatından biraz uzak olduğunu düşünüyorum. İdare tam kıvamında...
-
@can-mavi hocam sinav tarihiyle ilgili gelisme yok mu 2 3 gundur tartismadan unuttuk sinav tarihini
-
Bence tüm bu bölüm sorunları filan tamamen bir kez daha yönetmelik değiştirelim de prosedür eksiklerini tamamlayalım diyerek zamanı uzatmak ve alımı geç yapmak için olabilir. Yoksa tuhaf tuhaf bölümleri sayıp da siyaset bilimi ve kamu yönetimini saymamak kusur gibi değil.
-
@Daywalkers adamdır kendisi uzmandır.
-
@emrah16, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@can-mavi hocam sinav tarihiyle ilgili gelisme yok mu 2 3 gundur tartismadan unuttuk sinav tarihini
Bugun gorustugum kişiden öğrendiğim kadarıyla bakanlıkta sınav hazırları devam ediyor, kesinleşen bir tarih yok, görüştüğüm kişinin demesine gore ekimden önce olması çok zor ancak ufak da olsa ihtimal dahilinde
-
@can-mavi butun isaretler ekimi gosteriyor ona gore hazirlik yapmak lazm, sagolun hocam degerli bilgileriniz icin
-
Arkadaşlar gerçekten o kadar bilgi kirliliği olmuş ki.. Keşke bir arkadaşımız Hangi bölümlerde belge ihtiyacı olacak hangi bölümlerde olmayacak bir kaba bilgi geçse iyi olur. Ben İşletme mezunuyum, mesela ben girebiliyor muyum ?
Birde biri Allah aşkına kaynak falan önersin test soru bankası tarzında
-
@can-mavi idaresi yeniden çıkaracak mı themis yoksa 2019 son baskını mı kullanıyorsunuz üstad