• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Bu sene kaymakamlık sınavında 70 barajının kaldırılması veya yanlışların doğruları götürmeme gibi durumlar söz konusu olabilir mi?
-
PLUS ULTRA KİTABİ GUNCELLEME EKİ (ALINTIDIR)
- sayfa 543 teki cumhurbaşkanlığı makamına
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eklenecek
Kurul: Millete ve devlete hizmeti geçmiş, bilgi ve birikim sahibi kişilerin bu kazanımlarından
istifade edilebilmesi amacıyla Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu oluşturulmuştur.
Kurul üyeleri Cumhurbaşkanınca belirlenir. Kurulun çalışma usul ve esasları ile Kurul üyelerine yapılabilecek ödemeler Cumhurbaşkanınca belirlenir.
2)sayfa 583teki Adalet bakanligi ilgili kuruslar kismina turkiye adalet akademisi eklenecek. Kurulun kamu tuze kişiliği vardir.
-
sayfa 584teki Kültür ve Turizm Bakanlığı ilgili kuruluslar kısmına kapadokya alan başkanlığı eklenecek. Kurulun kamu tüzel kişiliği vardır.
-
sayfa 564teki enerji ve tabi kaynaklar bakanligi hizmet birimlerindeki
Personle dair başkanlığı ve destek hizmet birimleri daire başkanlığı Mülga edilmiştir. -
sayfa 417deki (II) sayili cetvele
Kapadokya alan baskanligi ve Türkiye Adalet akademisi eklenecektir.
Plus Ultra/ SÖNMEZ SAMİ
- sayfa 543 teki cumhurbaşkanlığı makamına
-
@ronin kardeş ne diyorsun sen? Akıl isteyen oldu mu senden ? O Facebook’ta olan çoğu kişi burda olduğu buraya yazdığı takip ettiği için onlar okusun diye yazdım. Bilip bilmeden konuşmak için konuşup şu forumu tartışma ortamına çevirmeyin.
-
@isko61, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ronin kardeş ne diyorsun sen? Akıl isteyen oldu mu senden ? O Facebook’ta olan çoğu kişi burda olduğu buraya yazdığı takip ettiği için onlar okusun diye yazdım. Bilip bilmeden konuşmak için konuşup şu forumu tartışma ortamına çevirmeyin.
grupları eleştırıyorsun gruplarda olup bıtenlerı bılmen ıcın gruba uye olman lazım o zaman dıyorum durma cık hangı gruptaysan.
-
biraz bir şeyler yazılmış deyip hışımla giriyoruz ancak arkadaşlar çekişiyormuş meğer
-
@polisiye-roman, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
biraz bir şeyler yazılmış deyip hışımla giriyoruz ancak arkadaşlar çekişiyormuş meğer
kusura bakmayın susuyorum
-
@ronin estağfirullah arkadaşım sadece sizin durumunuz için yazmadım
-
Kavga etmeyin şunları okuyuverin
-
-
@aslan-reyiz seçimlerin yenilenmesiyle ortay çıkan 45-60 günlük sürelerle ilgili notunuz var mı?
-
-
Kaymakamlık sınavında birinci olanları kesinlikle alıyorlar mı arkadaşlar ayrıca ilk 10'a girmek falan etkiler mi mülakatı kazanmayı bu konuda bilgisi olan arkadaşları dinlemek isterim.
-
@müspetmenfi Sayın Soylu'nun bakanlığı döneminde 1.ler alınıyor.Ama 2-100 arasındakilerin garantisi yok.Önceki bakanlar döneminde 1.nin de alınmadığı oluyordu.
-
Arkadaşlar soru bankasi olarak MAS mi KAIM MI?
-
@müspetmenfi 2-400 desek daha doğru 4 katı çünkü mülakata giren.
-
@aslan-reyiz Birinci hariç kimsenin ayrıcalığı yok o zaman anladım hocam sağolun
-
2018 Eylül basımlı İdare Hukuku kitaplarında sadece Mahalli İdareler kısmında mı köklü değişiklik oldu. Yeni kurulan bağlı ilgili kuruluşlar dışında değişiklik yoksa bu tarihli kitap iş görür mü?
Ayrıca themis idare hukuku yeni baskısı çıkacak mı bilgisi olan var mı arkadaşlar ? -
@uzmanyrd themis 1 hafta 10 güne kadar çıkacak demişlerdir sordum
-
@aslan-reyiz Dostum eline sağlık, Allah emeklerinin karşılığını versin.
-
@mülki rica ederim dostum.İnşallah hepimizin.