TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

DİĞER
    505
    4535
    935144
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • V
      vforvandetta @vforvandetta Son düzenleyen:

@vforvandetta @PARETOWİLFREDO

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • O
        Ovuz Son düzenleyen:

Arkadaşlar Facebook idari-adli hakimlik grubunda İsmail diye biri Mart'ta kaymakamlık ilanı gelecek 150 kişi alınacak stratejik planları okuyorum kesin bilgi falan diyor, bana saçma geldi, siz ne dersiniz ?

? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • ?
          Eski Kullanıcı @Ovuz Son düzenleyen:

@ovuz Grup linkini yollar mısınız?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • ?
            Eski Kullanıcı @Ovuz Son düzenleyen:

@ovuz Eylül ayında 60 kişi felan olur deniyordu ama sonra duyumlar kesilmişti. Malum dershaneler müşteri için duyum konusunda epey esnek olabiliyorlar.

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • O
              Ovuz @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@öğrenci hocam link atmayi bilmiyorum, grubun tam adı "2018 adlı/idari yargı hakimlik sınavı hazırlık" 8200 kadar üyesi var. Gönderiyor paylaşanin adı da Yasin Güneş

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                pabloescobarr Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@öğrenci https://m.facebook.com/groups/1464309457222065?view=permalink&id=2168596000126737

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • ?
                  Eski Kullanıcı @pabloescobarr Son düzenleyen:

@pabloescobarr Sayfa açılmıyor de zahmet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. 2 yıldır hep martta sınav olack diye söylemler çıkıyor ve genelde eylül ayına kalıyor sınav. 🙂

O OFLU61 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • O
                    Ovuz @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@öğrenci Sizce bu adamların söylediklerinin ciddiyeti nedir ? Binlerce insanın umutlariyla oynamak falan böyle şeyler zaten rahat yapılıyor da var mıdır ciddiyeti

• F
                      Fernando Reges @Ovuz Son düzenleyen:

@ovuz Soyadını yanlış hatırlamıyorsam hakimlik sınavını bilmişti bu arkadaş.Bana boş atıp tutan biri gibi gelmişti başta

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• OFLU61
                        OFLU61 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@öğrenci, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

@pabloescobarr Sayfa açılmıyor de zahmet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. 2 yıldır hep martta sınav olack diye söylemler çıkıyor ve genelde eylül ayına kalıyor sınav. 🙂

Biraz oynama yaparak linki düzelttim 😄
                        https://www.facebook.com/groups/1464309457222065

• V
                          varetopilfredo Son düzenleyen:

ilan icin o bunu demis su sunu demis bakmayin. onlarca kisi birseyler der nokta atisi yapan tek kisi @amirim dir. aylar once sinavin tarihini kisi sayisini ve hatta test usulu olacagini dahi soylemisti. ilan bekleyenlerin gozu kulagi @amirim de olsun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • J
                            Jan Vesely Son düzenleyen:

@amirim hocam bahar aylarında 150 kişilik bir ilandan bahsediliyor gerçekleşme ihtimali nedir olabilir mi ?

• O
                              Ovuz Son düzenleyen:

@amirim olmayacak desen de rahatlariz üstad , bilgilendir lütfen

• T
                                Tardukağan Son düzenleyen: Tardukağan

Grubun amacını öğrenmek için, yukarıdaki fotoya bakın facebook grubundaki. Bütçeye bakmadan 150 filan, çok komik gerçekten .. Kaldı ki martta olmazsı imkansız.

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • O
                                  Ovuz @Tardukağan Son düzenleyen:

@tardukağan şimdi gördüm kapak fotoğrafını. Bu adamın kitabıyla çalışmıştım geçen yıl özellikle Türkiye ekonomisi ve insan haklarında fiyaskoydu, kitabın on sözünden son sözüne kadar gümbür gümbür geliyoruz havası vardı fakat sınavda hiçbir soruyu tutturamamasinin yanında çoğu konuyu bilen tutturamamisti, acaip mağdur etti beni ve kendi kitabından çalışan başkalarını.

H T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • H
                                    hakim89 Yasaklı @Ovuz Son düzenleyen:

@ovuz hocam ankara da15 günlük kamp yapiyor ona katildiniz mi bilginiz var mi

• T
                                      Tardukağan @Ovuz Son düzenleyen:

@ovuz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

@tardukağan şimdi gördüm kapak fotoğrafını. Bu adamın kitabıyla çalışmıştım geçen yıl özellikle Türkiye ekonomisi ve insan haklarında fiyaskoydu, kitabın on sözünden son sözüne kadar gümbür gümbür geliyoruz havası vardı fakat sınavda hiçbir soruyu tutturamamasinin yanında çoğu konuyu bilen tutturamamisti, acaip mağdur etti beni ve kendi kitabından çalışan başkalarını.

o mağdurlardan biriside benim hocam. Martta kaymakamlık sınavı olacak dedi olmadı. Nisan olmadı, mayıs olmadı .. Bu sefer yine yeni mağduriyetler yaratmaya çalışıyor.

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • O
                                        Ovuz Son düzenleyen:

Ankara'da olmadigimdan kursu bilemem. Sadece bana kaynak diye sattıkları kitapların dediğim gibi özellikle insan hakları ve Türkiye ekonomisi kısmından ( ki bu 16 kadar soru yapar) nerdeyse soruların sorulduğu "konuları" bile kitabında "gecirtmeyip" binbir sacmasapan şeyi bana ezberlettirerek sınava sokan bu adamların hiçbir şeyini tavsiye etmem.

• O
                                          Ovuz @Tardukağan Son düzenleyen:

@tardukağan Allah ıslah etsin inşallah

• C
                                            cyberthought Son düzenleyen:

Geçen sene de aynısını yaptılar. Mart'ta olacak sınav dediler. 2 ay gece gündüz çalıştım klasik sınav usülüne. Sonra eylül'de test olacak diye kıvırdılar ta haziran'da. Ondan sonra da test sınava çalışmaya odaklanamadım.

Reklam kokan duyurulara kulak asmayın. Muhtemelen eylül'de olur yine. Ona göre çalışmaya başlıyacağım yakında.

Rastgele Erişimli Kaymakam.

T kaymakam 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 226
                                            • 227
                                            • 12 / 227
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti