• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Yeni üye oldum, merhaba herkese öncelikle. Biraz önce Kaymakam Adayları Şubeyi aradım. Sınavla ilgili bir gelişme var mı diye sordum. Buna karşılık telefona çıkan beyefendi henüz bakandan gelen bir talimat olmadığını fakat bu yıl çok büyük bir ihtimal sınavın olacağını, yalnızca tarihinin belli olmadığını söyledi.
-
@uygurmustafa 40 uzman yardımcılığı 100 kaymakam adaylığı olsun bizim olsun
-
Sınav ilanı 2019 da gelsinde hangi ay olursa olsun çalışmalar boşa gitmesin bu emeğin karşılığı olması gerekiyor çok büyük emek var her anım ders oldu stresi ayrı aylardan beri milletten soyutladım kendimi ders çalışıyorum diye inşallah hayırlı bir tarih olur da bu stresten kurtuluruz.
-
@esnaf61 yalnız değilsiniz. Milli kütüphane evim oldu. Sosyal yaşantım sıfır.
-
@sim konular bitti mi ??
-
@esnaf61 keşke bende full odaklanabilsem ama işten fırsat yok
-
şubedekilerin de sabrını fazla zorlamayın. birisi tarih belli değil dediler diyor, öbürü ekim-kasım dediler diyor. bakanlık orası arkadaşlar. hastane randevu hattı değil.
-
@keskin34 ders Çalışmanın haricinde hiçbirsey yapmıyorum sabahtan akşama kadar ders başım oldu beton gibi sonu görünse de
-
@sim sosyallik yok hersey ders dinlenme zamanında bile soru.sigortalar yanmasa da
-
@esnaf61 işten fırsat yok bize keşke çalışabilsem bende full niyetine girdim çalışamıyorum diye uyku tutmuyor valla
-
@esnaf61 hocam biraz sakin olun
-
@can-mavi hocam ahmet nohutcu hocanın kamp seti kötümü niye ?
-
@farukomer907 can mavi kadar bilgim yok ama anayasa ve idare dışında diğerlerini beğenmedim ben şahsi fikrim kamp sınava az bir süre kala öyle genel tekrar için alınır tabi ben kitabı Eylül Ekim gibi almıştım düzeltme olmuşsa bilemem yeni baskısını
-
@esnaf61 Allah emeklerimizi zayi etmesin. Ben de iş güç çoluk çocuk çalışmaya çalışıyorum.. Sürecin belli olması iyi olacak. Henüz vites artıramadım. Vites artırınca maalesef bir süre çevremizdekilerle ilgilenemiyoruz. Yarın bakanlığa uğrayacak olan arkadaş inşallah kafamızı netleştirecek bilgiler alabilir.
-
@esnaf61 hocam ne zaman başladın çalışmaya ??
-
-
@keskin34 nisan 15ten sonra
-
@Larendeli Valla çocuk ile çalışılmıyor çünkü bırakmıyor seni işle beraber de geçen sene çalıştım oda olmuyor sadece ders ile haşırneşir olmak için bir sistem hazırladım ve başladım çünkü başka olacağını zannetmiyorum Çok Zor yani
-
@esnaf61 61’e istinaden diyorum ki hemşehrim Kaymakam61 olacaksın o vakitten bu yana istisnasız çalıştıysan
-
inş hepimizin bu konudaki duası kabul olur hakkımıza hayırlısı ise nasip olsun hayırlı değilse istemiyorum.sadece Emeklermizin karşılığını alalım.