• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Tardukağan Belirsizlik hakim olmasaydı bu yıl bende askere gitmeyi düşünüyordum.
-
@Tardukağan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@NikolayRomanov, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Duru222 Hocam bir arkadaş Cuma günü Bakanlığa gidecekti bilgi alabilmek adına.
biz gitmeden onlar mu gitmiş yoksa kafadan mı atmışlar göreceğiz
Hadi bakalım paşam...
-
Mümtaz uçak bir kere de 1 eylül yazmıştı çok inandırıcı değil acikcasi
-
Kitap satışlarında sıkıntı varsa
-
Umarım başka bir niyetle yapılan açıklama değildir kınamak için yazmıyorum ama en azından duyum öngörü falan yazsa eyvallah diyeceğim direk 26 yazmış ilginç yani bakalım güzel tarih konular yetişir umarım gerçek çıkarsa.
-
@Balakhan ben daha önceki ilanlarda yoktum hocam bu tarz şeyler olabiliyor mu???
-
@Balakhan bir de sizin duyum mu yorum mu bilmiyorum yanlış hatırlamıyorsam bu sene olmama ihtimali var tarzında yorumunuz vardı.
-
Artık yaşanan bu şeyin adı manipülasyondur. Hak yalnızca birinin somut bir şeyini çalmakla yenmiyor.
-
ister misiniz bir de açık uçlu olsun.. malum cumartesi
-
@keskin34 evet hocam malesef oluyor 2019 başına dönün bir sürü ilan tarihi var
-
@Larendeli Buyrun burdan yakın mı olsun istiyorsunuz yapmayın
-
@Larendeli, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
ister misiniz bir de açık uçlu olsun.. malum cumartesi
Hayda geçir eşeği sudan şimdi geçirebilirsen.
-
İçişleri Bakanlığına 140 kişilik atama izni verilmiş kaçı kaymakamlık için olur acaba:)
-
@keskin34, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Balakhan bir de sizin duyum mu yorum mu bilmiyorum yanlış hatırlamıyorsam bu sene olmama ihtimali var tarzında yorumunuz vardı.
geçen yıl nisanda sınavın hem test hem de 2 eylül de olacağı kesindi. tüm tarihler tıkır tıkır işledi.
-
@Balakhan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@keskin34, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
geçen yıl nisanda sınavın hem test hem de 2 eylül de olacağı kesindi. tüm tarihler tıkır tıkır işledi.
Bu sene de net ' ti.Kesinleşen tarih olmadı bu zamana kadar hiç hep tartışılan tarihler gerçekmiş gibi dışarı yansıtıldı, şu anda öyle yapılyor. Asıl süreç bundan sonra başlıyor.
-
@Larendeli Valla öyle olsa şaşırmam ama zannetmiyorum.
-
@amirim 27ekimi bir çok farklı kişiden duymuştum bilinçli şekilde lanse edildiğini sanmıyorum mesela bu yönetmelik işi süreci uzatmış olabilir. fark ettiyseniz sizin @amirim @can-mavi @Tardukağan ın duyumlarınız genelde benzer. diğer arkadaşlarada önerim yazdığım bu değerli güvenilir arkadaşlara kulak asmaları gerisi inanılacak gibi değil.
-
Kaymakamlik aday şubeyi arayan bir arkadaşımın aldığı bilgiye göre bakanlığın takviminde sınav Ekim veya Kasım gibiymis. Bu şekilde iletilmiş ama cuma günü bakanlığa gidecek arkadaş vardı forumda daha net bir bilgi verecektir kendisi.
-
@samet90 Tarihle ilgili bilgilendirme yapıyor mu şube ?
-
@KaimakamAday hayır sadece bu sene sinavin olacağını ve tahminen Ekim- Kasım gibi takvimde olacağını belirtmişler.