• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@kafdağınınarkası ironi yapmıştım arkadaşım ben yukarıda. Yine de teşekkür ederim
-
@Tardukağan uzun zamandır foruma girmeyince
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Balakhan çok kısa sürmus acaba Siyaset bilimi ve kamu yönetimi içinde bu kadar kısa zaman zarfında sonuçlanır mi
eşdeğerlik bu bölüme çıktığı için herkesin dilekçesine dönüş olur. Eğer içiniz rahat etmiyorsa kurumu arayın
-
@Aslan-Reyiz hocam 2018 basımıyla arasında çok fark var mı?
-
@Aslan-Reyiz çok teşekkürler kardeşim
-
@tyr61 Hocam bu kanunlara çalıştığımızda kaç net yaparız sırf buradan
-
Arkadaşlar benim kafam çok karıştı ya bu mevzuatların içinde anayasa idare mahalli idareler zaten için demi yoksa onlarıda ayrı olarak mı alıp çalışcaz sanırım zeka tıkanması yaşıyorum gerçekten anlamadım
-
Mehaba arkadaşlar iktisata video olarak sıfırdan çalışabileceğimiz öneriniz varmı?
-
@kılıçlar Makro için Mesut Güzelli mikro için Bilge Beyaz tavsiye ederim.
-
teşekkürler
-
@selamben mahalli için il özel idaresi+il idaresi kanunu+ büyükşehir bel.+ belediye kanunu+ köy kanunu ve mahalli idare birlikleri kanunları . Anayasa içinde 82 anayasasını direkt ve kanunname yeterli olur hocam içinde içtüzükten de bilgiler var. Burada yazılan diğer kanunlarda idare kısmı için iş görür.
-
Bir transfer duyumu bir de kaymakamlık duyumu... İkisinde de bu aralar işler kesat...
-
@Larendeli ne gibi? ?
-
@çölkaplanı ne gibi derken hocam? Transfer duyumu dediğim futbol takımlarının transferleri. Bu ara sağlam duyum yok Diğeri de sınav duyumu. Geçen sene bazı arkadaşlar aylar öncesinden tarihi yazmışlardı buraya. Şimdi ortada sınav tarihine dair net bir duyum yok.
-
Şu an sınavla ilgili herhangi bir çalışma yok maalesef.
-
Bu gidişle inşallah birisi buraya sınav bu sene olmayacak diye yazmaz
-
@Larendeli şimdi anladım hocam :))
-
@Balakhan hocam kasım aralik gibi olabilir diyebilirmiyiz
-
@cansarı bilemiyorum söylenen bu. herhangi bir çalışma şuan için yok.
-
@Balakhan hayırlı hocam teşekkürler bilgilendirdiginiz duyumlarınızı platformdan esirgemediginiz için