• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Aslan-Reyiz ne zaman çıkıyor
-
@sim 10-15 güne insan hakları çıkar.
-
@Aslan-Reyiz idare ve yargısı konu anlatım kitabı için ne önerirsiniz hocam ?
-
Şuan duyumları yayan kişinin THY de görevli bilet satıp komisyonunu artıracak arkadaşın yaptığını düşünüyorum 20bin civarı uçak bileti satabilir neyse konu sulandı duyumlar dan ziyade ilanı bekleyelim yada beklemeyin çalışın değerli arkadaşlar
-
@KaimakamAday Kamu Yönetimi hocam
-
@keskin34 Hocam inanın Eylül veya Ekim olmasını çok isterdim ama benim de aldığım duyumlar bu yönde.
-
Bu arada khk grubundaki biley kestiren arkadaş iletisini teyitlemiş mi? Haberi olan var mı? Ben o grubu göremiyorum
-
@NikolayRomanov *bilet
-
@NikolayRomanov Gruptan atılmış sanırım sahte hesap diye
-
@districtgovernor Eyvallah..
-
-
Adli ve idari hakimlik sınavı Aralık'ta olacak. Net bilgi. Duyum değil. Dolayısı ile Aralık ayında hem kaymakamlık hem hakimlik sınavi yapılmaz. Bu sebeple Eylül ya da Ekim'de olacak bu kadar basit. Daha fazla kurcalamaya gerek yok.
-
@NikolayRomanov Hocam sizin duyumlarda mı aralığı işaret ediyor ve kaynağınız sağlam mı
-
@Kaimmakam23 Hocam 2016 aralıkta kaymakamlık sınavı 17 aralık 2016 da yapıldı, idari hakimlik 24 aralık 2016 da yapıldı
-
@districtgovernor bu devlette olmaz diye birşey yoktur heran hersey olabilir
-
10-11 Aralık Sayıştay yazılı, 17 Aralık kaymakamlık açık uçlu, 24 Aralık idari yargı test sınavları vardı 2016 da.
-
@Kaimmakam23 neden yapılmıyor hocam aciklarmisiniz
-
Ağustos sonu Eylül gibi ilan gelir arkadaşlar... Kafa karıştırmaya gerek yok sınav için 27 Ekim ya da 3 Kasım tarihleri öngörülüyor. Bakalım öngörüler sağlam çıkacak mı?
-
@districtgovernor Eylül ihtimali sıfır bir kere onu söyleyeyim.Duyumuma gelince Ekim sonu-Kasım başı evet planlanıyor fakat sınavın Aralık ta olabileceği de ihtimal dahilinde.
-
@NikolayRomanov Ayrıca altını çizerek söyleyeyim ki şahsi tahminim Aralık yönünde..