• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Tarihlere takılirken olan sınavada yazık olacak.
-
Arkadaşlar forumda Geçen sene idari hakimlik sınavına giren var mı
-
@esnaf61 evet?
-
Kutluay hocanın insan haklarını tavsiye eder misiniz kullanan var mı
-
Sınav aralıkta niye olmazmış siz devletten iyi mi biliyorsunuz? Hayranım şu özgüvene(!)
-
@kendinehakime nasıldı sınav
-
@cansarı hocam darlanıyor insan
-
@RootofAllEvil kimse aralıkta olamaz demiyor. Aralık iddiasını birileri ortaya atıyor sonra bir daha ortalarda gözükmüyorlar. İddiayı ortaya atıyorsan insanları da tatmin edecek cevap vermen gerekli.
-
Yiğit yılmaz kaymakamlık deneme-4
-
@Aslan-Reyiz hocam son kpss a soruları sizde mevcutmudur face te paylaşılmış fakat ben geç gördüm link kalkmış acikcasi
-
@cansarı mevcut değil olsa da paylaşmam ösym telif vs başımız ağrır.Yasak biliyorsunuz.
-
@Aslan-Reyiz hocam siz paylaşıyordunuz önceden hatta link sıliniyordu ya da siz degilmiydinizyine dr sağolun hocam
-
@Aslan-Reyiz selamlar . Her zamanki gibi aktifsin inşaallah güzel olur hakkında herşey ..
-
@cansarı ben hocaların paylaştığı pdf not, ders notu,deneme vs paylaşırım.Kitap pdf si,ösym sorusu paylaşmam sıkıntılı işler Arşivimde de mevcut değil ama facede paylaşanlar var mahkemeyle uğraşıyorlar
@kendinehakime selamlar inşallah hepimiz için dostum
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@cansarı ben hocaların paylaştığı pdf not, ders notu,deneme vs paylaşırım.Kitap pdf si,ösym sorusu paylaşmam sıkıntılı işler Arşivimde de mevcut değil ama facede paylaşanlar var mahkemeyle uğraşıyorlar
Yanlış alıntı nicklerimiz çok benzer @KendineHâkim :)) sınav cok zor degıldı ama ben gecemedım ınsallah bu aralıkta @esnaf61 ılk kez mı hazırlanıyorsun?
-
@kendinehakime, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Yanlış alıntı nicklerimiz çok benzer @KendineHâkim :)) sınav cok zor degıldı ama ben gecemedım ınsallah bu aralıkta @esnaf61 ılk kez mı hazırlanıyorsun?
Harbiden öyle olmuş çok pardon :)) @kendinehakime
-
-
@Aslan-Reyiz Hocam 15. Soruda Vali ilde ve kaymakam ilçede Cb nin temsilcisi ve idari yüretme vasıtasıdır doğru kabul edilmiş. Ama il idare kanun da kaymakam ilçede Cb nin idare yürütme vasıtasıdır deniliyor. Yani ilçe de temsilcisidir diye ifade yok
-
@gencbiraday merhaba ben de var. Geçen sene ondan hazırlanıp sınava girdim. Faydası olmadı. Bu sene safa hocanın kitabını almayı düşünüyorum. YouTube da insan hakları vidrosu vardı. Epey güzeldi
-
@Kaimmakam23 Hocam duyum değil net bilgi demişsiniz idari hakimliğin sınav tarihi için. Bizimle de paylaşır mısınız? Forumda her iki sınava da girmeyi düşünen bir çok arkadaşım vardır diye düşünüyorum ve çalışmalarını buna göre önümüzdeki aylarda şekillendirecektir.