• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Aslan-Reyiz çok teşekkürler kardeşim
-
Kaymakamlık iÇin tarih belli mi üstat @amirim
-
19 TEMMUZ 2019 30836 SAYİLİ RESMİ GAZETE
TBMM TATİLDE VE ARA VERMEDE BULUNDUĞU SÜREDE CALİSMASİNA KARAR VERİLEN KOMİSYONLAR- İnsan haklari inceleme komisyonu
- Kadın erkek fırsat eşitliği komisyonu
3)Dilekçe komisyonu - Plan ve bütçe komisyonu
(Sönmez Sami-Plus Ultra^dan alıntıdır.)
-
-
-
-
@Aslan-Reyiz güncel baskı mı hocam bu ? mart basımı var piyasada sanki
-
Arkadaşlar kaim makam mevzuat konu anlatımını örnek resim atabilecek olan var mı?Tüm kanunlar olduğu için almayı düşünüyorum ancak içeriğini de görmek istiyorum
-
@OFLU61 Saolasın hocam hakimlik sınavı için de durum aynımı?
-
Ekonometri mezunları olarak Memurlar.Net'e sesimizi duyurduk arkadaşlar, şikayetimiz yayımlandı.
-
@Aslan-Reyiz emeğine sağlık hocam çok teşekkür ediyorum aydınlattığınız için bekleyelim biraz daha bakalım
-
@Aslan-Reyiz kırmızı ile belirtilen yerler güncel bilgileri içeriyor değil mi dostum ? önceki haliyle karşılaştıran tablo var mı bir de ? değişiklik değişiklik derken insan doğru bildiğini de sorgular oldu
-
Arkadaşlar kaim makam konu anlatımı hakkında detaylı bilgi verebilecek olan var mı
-
@Aslan-Reyiz duyumunuz dogruysa bayram sonrası ilanın gelir diyebiliriz zira ilan ile sınav arasında 60-65 günlük bir süre oluyor yanlış hatırlamıyorsam
-
@taromisaki9 karşıaştırmalı yok hocam bu paylaşımları not alın kırmızı yerleri yeterli olur.
-
@new_user inş bayram öncesi ilan çıkar yada en geç sonrası
-
@Aslan-Reyiz ilan geldimi son vitese atmak lazım hocam
-
@Aslan-Reyiz Merhaba,kaymakamli sinav tarihi belli oldu mu?
-
@brunomars çok haklısınız çeko ve ekonometri mezunu hakim olabiliyorsa şayet kaymakam hayli hayli olabilmeli. Hele ki hepimizin üzüntü verici şekilde duyduğu bazı bölümlerinde eklenmesi üzerine böyle bir karar tarafımca şaşkınlıkla karşılanmıştır.
-
@Melissam00 merhaba, 27 ekim tarihi üzerinde görüş birliği var kesin olarak ilana çıkınca göreceğiz.