• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Hocalarım kaymakamlık sınavına girmek için mezuniyet şartı varmı Bir de ocak gibi mezun olacağım eğer girebilirsem sonuç alma imkanım varmı
-
Yasin çoban tr ekonomisi soru kısmı hariç kaç sayfa Bilgi verecek olan var mı anlatımı iyi mi
-
@heisenbergww, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Hocalarım kaymakamlık sınavına girmek için mezuniyet şartı varmı Bir de ocak gibi mezun olacağım eğer girebilirsem sonuç alma imkanım varmı
Kaymakamlık sınavına girebilmen için mezun olman gerekıyor .
Mezuniyet şartı var -
@alpertunga Valilik ve kaymakamlim calisma yönetmeliğine göre kaymakam da cumhurbaşkanı temsilcisi ve idari yürütme vasıtasıdır. Soruda ozel bir kanun vs mevzuat belirtilmediginden mevzuatı bir bütün olarak ele alacaz ki son sınavda da bi tarz sorular vardı.Dolayısıyla ibare doğrudur. Ancak il idaresi kanununa göre derse o zaman kaymakam cb temsilcisidir ibaresi yanlis olu.(yiğit hoca)
-
@gencbiraday 190 sayfa konu 210 sayfa soru hocam .
-
@Aslan-Reyiz sağol kardeşim yeni baskını aldın mı Mayıs taki nasıl anlatım dili
-
@Aslan-Reyiz Yönetmelikte böyle yazdığını bilmiyordum. Teşekkür ederim.
-
@vforvs aynen kardeşim ben idari hakimlik sınavını sordugumda aralıktan önce zor dediler. Sınav %90 Aralık'ta olacak
-
@Kaimmakam23, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@vforvs aynen kardeşim ben idari hakimlik sınavını sordugumda aralıktan önce zor dediler. Sınav %90 Aralık'ta olacak
28 Aralık idari hakimlik...
-
@gencbiraday 190 sayfa civarı konusu var anlatımı iyi
-
@amirim üstadım kaymakamlık sinavindan yok mu bir haber....
-
Arkadaslar merhaba
Artivizyononline kaymakamlik kursunu kullanan var mi? Anayasa ve idare kismina soysal aygün hoca geliyormus. Nasıldır?
tavsiye eder misiniz? Benim icin onemli olan hukuk bölümü tesekkurler. -
@cansarı bi haber gelse de yazsalar buraya
-
@amirim teşekkürler sağolun hocam
-
@Demasx Soysal Aygünü youtubedan izleyip fikir edinebilirsiniz.
-
@gencbiraday piyasanın en iyisi diyeyim 10/7-8 rahat yaptırır 2-3 soru sürpriz oluyor malum.
-
@Aslan-Reyiz insan haklarına sağlam bir kaynak var mı acaba hocam
-
@amirim Hocam ekonometriciler kaymakamlığa kesin olarak giremiyorlar idari hakimliğede etki etmez ona girebiliyoruz dimi
-
@esnaf61 bu konuda birkaç akademik kitap var oğuz sancaktar yada aöf halil kalabalık hoca.Ama sınav da 6 soru dan 4 tanesi normal yapılabilir oluyor 2 soru sürpriz bu sorular için çok geniş çalışmaya gerek yok .Piyasada mevcut kaynaklar
-nohutçu ateş insan hakları
-sosyal aygün hoca artıvizyon
-kutluay hoca 4t
-safa hoca insan hakları atlası(cıkacak)-Nohutçu gereksiz ayrıntılı ve çalışanlar memnun değl 550 sayfa
-Sosyal hocanın kitabının içeriğini bilmiyorum geçen sefer safa hocayla yazdı iyiydi ama bu sefer değişmiş yazarları
-Kutluayı gecen dönem kullandım gereksiz bir sürü şey var verim alamadım
-Halil hocanın kitabı da çok geniş ayrıntılı ve 2016 baskısı var güncel yok ama bu kitap sağlamdır hoca zaten tihek üyesi
-Safa hocanın çıkaracağı kitabı alıcam gibi 100 sayfa tablolu +100 soru şekilde çıkacakmış.... Kamu hukuku atlası ve vergi atlası baya sağlamdı.Hem az hem öz güncel kaynak insan hakları da iyi olur diye tahmin ediyorum.Soru çözeriz bazı ayrıntılar içinde.
-
@vesislerdağıldı başvuru sırasında transkript isteniyor evraklarınıza ekleyeceksiniz başsavcılık aracılığıyla posta yolu ile bakanlığa göndereceksiniz kabul edilip edilmediğinize adalet bak girip bakacaksınız onu duyuracaklar.Önceki senelerde bir problem olmadı ekonometri mezunlarına.