• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@aslan38 Evet şube öyle diyor. Şubeye itimadımız tam ama yine de deveyi sağlam kazığa bağlayalım dedik.
-
Allah herkesin çalışmalarına kolaylık versin
Hayırlı Çalışmalar Cumanız mübarek olsun
-
@esnaf61 amiinn hayrılı cumalar.
-
@brunomars maliye ve finans diye bölüm yok ama
-
dershanecilere inanmayın arkadaşlar insanlara hayal satıyorlar. sonra olan bize oluyor. bu yıl için planlanmış idari hakimlik sınavı mevcut ama kaymakamlık sınavı mevcut değil.
-
Tarih net olmamakla birlikte Ekimde sınav var!
-
@Balakhan nerdeyse herkes var diyor sen yok diyorsun kimden alıyorsun bilgiyi ? Sağlamsa inanalım
-
bu foruma bundan sonra asla yazmayacağım sizi yayıncılar ve dershanecilerle başbaşa bırakıyorum. bu kafayla o ilanı daha çok beklersiniz. 27 ekimi bile ilk kez buraya ben yazdım teşekkür edeceğinize eylül dediniz. şimdi eylül olmadıgı ortaya çıktı 27 ekim diyorsunuz bende yönetmelik ve bakanların net olmamasından dolayı bu yıl içinde kaymakam alamı olmayacağını söylüyorum. hadi eyvallah
-
@Balakhan kardeş kıZmaya darlanmaya gerek yok yani sonuçta herkes kafasına göre birşey söylüyor yazıyor çiziyor sonuçta forum sayfası senin veya benim Ortada somut delil olana kadar herşeye inanacağız diye birşey yok yani sinirlenecek bir durum yok
-
Yine moraller sıfır. Balakhan nickli arkadaşın dedikleri de bir anlamda mantıklı. 27 ekim güçlü bir parodi oldu herkes tarafından. Kim haklı acaba? Umarım o arkadaş yanılır, başka bir şey istemiyorum.
-
Evet kızacak bir şey yok. Herkes var derken biri yok diyince kime inanacağımızı şaşırıyoruz. Yanlış anlaşılmasın ama kimseyi tanımıyoruz herkes bir duyum söylüyor. Kimin doğru yanlış tam manasıyla bilemiyoruz. 27 ekimde ortak kanı oluştu ve daha inandırıcı geldi. Şimdi sınav yok diyip kenara çekilince de kusura bakmayın ama biz de inanmak için kanıt istiyoruz
-
@districtgovernor moral bozmak yok çalışmaya devaM
-
Moral bozmanın bir anlamı yok dostum.Çalışmaya devam edin.Arkadaş mevcut süreci de hesaba katarak zannerdersem öngörü de bulunmuş pek haksız sayılmaz fakat burası Türkiye her daim hazır olmak gerekir diye düşünüyorum.
-
@Balakhan Olağanüstü bir şey olmazsa bu sene sınav yapılacakmış. Ancak somut bir tarih yok. Olağanüstü ne gibi bir şey olabilir diye düşünülebilir. Onu bilmiyorum işte.. Bakan değişikliği aklınıza gelirse bence kaymakamlık alımını etkilememelidir. Bu, devletin ihtiyacına binaen yapılmış planlı bir alım...
-
@Larendeli kaynağınız nedir acaba?
-
@Larendeli Bende aynı görüşteyim arkadaşım. Kabine revizyonu olsa da İçişleri Bakanı görevde kalır, kalmazsa dahi bu durumun Kaymakam alımını etkilemeyeceği kanısındayım
-
@districtgovernor bakanlıkta çalışan bir tanıdığım. ilk defa böyle bir konuda paylaşım yaptım. Merak etmeyin herhangi bir manipülasyon yapmıyorum. Dershanem, kitabım vs yok..
-
@Balakhan kusura bakma ama bu işi sen hiç bilmiyorsun dostum
Bir kitap yazacaksın mevzuattan kopyala yapıştır yaparak güncelleme ekini bile paylaşmadığın, sonra ortaya bir tarih atacaksın. O tarih geldiğinde sınav tarihini bir iki ay öteleyeceksin kapiş
Ya da, sınava her yıl girip kazanamayacaksın ancak senin ismin parlayacak. Sonra sevdiğin bir hocan olacak sana benzeyen egosuyla. Onun kitaplarını ve kursunu parlatacaksın sosyal medya üzerinden kapiş Hatta çekiliş bile yapabilirsin
Kısa ve öz : Millet neyi duymak istiyorsa onu söyleyeceksin. Anında beğeniler gelecek, mesaj kutuna hücum edecekler abi abi diye Yani diyorum ki: Sana mı kaldı doğruyu söylemek?
-
Arkadaşlar kabine de revizyon gerçekleşecek sanırım Cumhurbaşkanımız "Yükü taşıyamayan ikaz beklemeden bayrağı diğer arkadaşına devretsin" açıklamasında bulunmuş. Kabine de istifaların ya da değişikliklerin olması kuvvetle muhtemel bakalım neler olacak...
-
olumsuz haber silsilesi bugünün başlığı. Rahatlatacak kimse yok mu sağlam duyumlarla.