• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@istihbarat_mia haklısınız hocam
-
Buradan kesin soru gelir geçen sınavdaki milli emlak/çevre bakanlığı gibi
-
@Aslan-Reyiz önemli paylaşım zira hala 1 sayılı cb kararnamesinde güncellenmemiş hali var MBliginin teşkilat yapısı.
-
@meshetyali, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar iyi akşamlar;ben kaymakamlıkta yaşla ilgili bir soru soracaktım. 35 yaşını doldurmamış olanları sınava kabul ediyorlar,burası tamam. Peki mülakatta daha genç olanların bir önceliği ya da avantajı oluyor mu? Var mı böyle bir durum,duyum ya da teamül?
Evet arkadaşlar;kavgadan tartışmadan fırsat bulursanız şöyle bir cevaplanmamış sorum var, bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.
-
@meshetyali asla bir avantajı yok arkadaşım.
-
@meshetyali dikkat ettimde kazananların çoğunluğu 30 yaş altı.Tesadüf mü teamül mü bilemedm.
-
Emin olmamakla beraber b kadro memurluktan gelenlere pek sicak bakilmiyor diye biliyorum; bizi o görevlere layık görmüyorlar; yapacak bir sey yok, memur ruhu icimize islemis bir mülkiyeli olarak
-
Mülki amirler kararnamesi yayınlandı insallah bizim de adımız yayınlanır o liste de .
-
Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi ile stratejik öneme sahip ilçelerle birlikte İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerin ilçelerine de genç ve dinamik kaymakamların ataması yapılmış. Esas Genç ve Dinamikler arkadan geliyor İnşallah fazlaca atama yapmayın...
-
@Emre10 Aynen hocam.Olacak inşallah.
-
Tarih 09/11/2019, sayı 100. hayırlı olsun arkadaşlar. Çalışmalara tam gaz devam
-
Adım adım geliyor...
-
@miAzim hocam protokol mu imzalandı
-
-
@hayırlısı035 Maliye belgesi eşdeğerlik istemiyor bakanlığı arayıp bizzat sordum almana gerek yok dediler
-
@cansarı evet. Format geçen sene ile aynı yani netin puanın olacak standart sapma yok.
-
Ben belgeleri göndereli 15 gün oldu hala cevap gelmedi.
-
@miAzim hocam teşekkürler paylaşımınız için bekliyorduk sukur
-
Arkadaşlar insan hakları ve demokratikleşme Halil kalabalık hangi kitabıdır?bilgisi olan var mı ?
-
Herkese iyi çalışmalar, safa hocanın insan hakları kitabı ay sonuna yetişir mi acaba? Bilgisi olan var mı?