• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@amirim sağolasın dostum rastgitsin işin.sessiz sessiz takipteyim sadece sen ne yazmışsın ona bakıp çıkıyorum.çalışmaya devam.
-
@amirim, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Burda bi şeyler paylaşacaksınız, dakikalar geçmeden birileri yani gizli takipçiler, gizli hayranlar anında kendi gruplarında sizin yazı ve iletilerinizi küçük çaplı değişikliklerle paylaşacak. Neden? çünkü bu zamana kadar hep biz bildik, nerden çıktı şimdi bu "Amirim" ... Her zaman dedim tekrar ediyorum, popülerliğe ihtiyacı olan biri olsak ismimizi ezbere herkes bilirdi. Öyle bir fantezimiz yok
Tek amacımız kendini eğitimci gören ama ticari kaygısı daha büyük olan şahsiyetlere fazla kapılmamanızı, aldanmamanızı; bireysel, kişisel çalışmalarınızla bu sınavı kazanmanızı sağlamak...Taklitler asıllarını yaşatır dostum ..
-
Burda bi şeyler paylaşacaksınız, dakikalar geçmeden birileri yani gizli takipçiler, gizli hayranlar anında kendi gruplarında sizin yazı ve iletilerinizi küçük çaplı değişikliklerle paylaşacak. Neden? çünkü bu zamana kadar hep biz bildik, nerden çıktı şimdi bu "Amirim" ... Her zaman dedim tekrar ediyorum, popülerliğe ihtiyacı olan biri olsak ismimizi ezbere herkes bilirdi. Öyle bir fantezimiz yok
Tek amacımız kendini eğitimci gören ama ticari kaygısı daha büyük olan şahsiyetlere fazla kapılmamanızı, aldanmamanızı; bireysel, kişisel çalışmalarınızla bu sınavı kazanmanızı sağlamak...İleti kaldırılmıştır.
-
@amirim onlar ben fero ise amirim norm ender’dir. Sözüne itibar edin gençler.
-
Kaymakamlık hayaliyle yanıp tutuşan kardeşlerim...Kendiniz çalışarak kursa ihtiyaç duymadan sağlam güvenilir kaynaklarla bu işi bitirebilirsiniz.Sınavda türev-integral logaritma çıkmıyor birilerinin yardımına ihtiyacınız yok umut tacirlerini zengin etmeyin öyle ya kendileri her sınavda 1.oldu Son sınavda 63 net yapanlar kursçu oldu.İlla afişe mi edelim?
-
@istihbarat_mia hocam o kadar çok haklısınız ki.
-
@istihbarat_mia durumu bi anlayabilseler!
-
@amirim Sizin gibi yardımsever insanlar olmasa bazı ankadaşlar duyumu bile parayla satacak. Tek kişiye ama iki kişilik yok. Herkes kendi öğrendiği duyumunun parasını ödeyecek
-
@istihbarat_mia, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Tek amacımız kendini eğitimci gören ama ticari kaygısı daha büyük olan şahsiyetlere fazla kapılmamanızı, aldanmamanızı; bireysel, kişisel çalışmalarınızla bu sınavı kazanmanızı sağlamak...Yanılıyorsunuz, ben genel anlamda belirttim sadece belli bi kişiyi hedef almadan.
-
@istihbarat_mia dostum lütfen forumumuz dışında üçüncü kişileri isimleri ile hedef göstererek ileti yazmayın. Bizim forumumuza yakışan bir davranış olduğunu düşünmüyorum bunun. Eleştirilerinizi elbette dile getirin ancak hedef haline getirecek şekilde yapmayın bunu. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@istihbarat_mia dostum lütfen forumumuz dışında üçüncü kişileri isimleri ile hedef göstererek ileti yazmayın. Bizim forumumuza yakışan bir davranış olduğunu düşünmüyorum bunun. Eleştirilerinizi elbette dile getirin ancak hedef haline getirecek şekilde yapmayın bunu. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Ne demek efendim rica ederim Ayrıca @amirim kardeşim senlik bir durum yok ben sadece gördüğüm şeyleri paylaştım senin vesilenle.Yazdığım şeyler gerçektir kişisel bir kin yada düşmanlığım yok sadece benim gibi düşünen onlarca kardeşimin olduğuda bir gerçektir tek gören ben değilim onların sesi oldum.
-
Tek amacımız kendini eğitimci gören ama ticari kaygısı daha büyük olan şahsiyetlere fazla kapılmamanızı, aldanmamanızı; bireysel, kişisel çalışmalarınızla bu sınavı kazanmanızı sağlamak... -
Selam arkadaşlar. Elimde hiç kullanılmamış Teftiş Mikro Soru Bankası ile MülkiAmir 2019 temmuz basımı Kaymakamlık Soru Bankası mevcut. Takas veya ücret karşılığı verebilirim. Özelden mesaj atarsanız sevinirim.
-
Son adli- idari hakimlik sınavı soruları elinde olan dostumuz var mı?
-
Gerçi kanunu 2016'dan beri var ama insan haklarında yönetmeliği yeni çıktığı ve kurulduğu için sorulabileceğini düşünüyorum. Kolluk komisyonunu tam özümsemek için bugünkü yönetmelik incelenebilir. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/08/20190807-6.pdf
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@e_canli senin buraya 27 dakika önce üye olup sırf birinden bir şeyler duyduğun için yorum yapman ne kadar güvenilir... Ben forumda yorum çok yapmam ama kim nedir kim ne değildir iyi takip ederiz. Önce kitabı al oku sonra eleştirini güzel bir şekilde yaparsın birilerinden duyarak ön yargıyla karalama işinden vazgeçin.Burdaki herkes bir makama aday olarak çıkıyor yola yakışmayacak tavırlardan uzak durun artık lütfen.
-
@alasayvan arkadaşım gruba yeni üye oldum diye yorum yazma hakkım yok mu ? ben aldığım duyumu paylaştım. sen de ortağısın sanırım . illa yorum yazıp güvenilirlik kazanmak için tc kimlik no , ikametgah vb. vermek mi zorundayım . rahatsızlığın nedir ki?
-
Türk toplumunun bir sorunu: yaşamın da bir tür ticaret olduğunu görür isek,toplumu oluşturan her türden kişilerdeki eğilim,"daha kaliteliyi nasıl üretirim de kişilerce tercih olunan ben olurum bu alanda" değil de "bu alandaki bu rakibimin işinin nasıl çökertirim,baltalarım".
Şu memlekette hemen her alanda benim gözlemlediğim-ve de kahrolduğum-bir durumdur bu.
Bazı arkadaşlarımızın,yaşlarından dolayı hemen parlamaları bir tarafa,trollük için buraya gelenler boşuna uğraşmayın burayı çok beğeniyoruz. -
@e_canli sırf kitabın KAPSAM VE İÇERİĞİ hakkında ilgili duyumunu yazarsın olur biter. Eser dururken, ben manken yahut futbolcumuyum da benim şahsi olarak akedemisyen olup olmamamı sorguluyorsun?!
Ne demek ortağı mısın?
Bu Forumda ilk defa geçen ay hesap açtım Pareto adlı yöneticiyle iletişim kurabilmek için. Daha yazılı eser yeni çıktığı hâlde, yazdığım kitap dururken birinin sırf şahsımı hedef hâline getirerek kişilik haklarıma haksız saldırıda bulunması gerekçesiyle zaten suç duyurusunda bulundum.
Ben Kemal Gözler’den daha üst düzey bir akademik kitap yazarım dersem bana gülerler. Fakat, daha üst düzey bir soru bankası yazarım dersem bu tartışmaya açıktır. En iyi sınav sorularını, bu sınava yıllarını vermiş adaylar, öğrenciler yazar.
Son sınavda bilimsel temellere dayalı, akademik düzeyde kaç soru yönelttiler de kişi akademisyen mi diyorsun?
Kişi iyi top oynar iyi top sektiremez, futbolla âlâkası yoktur çok iyi top sektirir. Yine kişi seviyeli, düzeyli sorular hazırlar ama son girdiği sınavları kazanamamıştır veya yukarıda da biri hakkında bahsedildiği gibi 63 puan alabilmiştir.
Benimle sıkıntısı olan özelden yazarsa kendisiyle iletişim kurarım. Nick namenin, rumuzun ardına gizlenip de birtakım ithamlarda bulunursa, kişiyle resmî yoldan yazılı surette iletişim kurarım.
Bir kere Devlet sırları gibi ticarî sırlar da Anayasaldır aslolandır. Sen içtiğin kolanın formülünü biliyor musun da burda benim yazdıklarımın kapsam ve içeriğini eleştirmek dururken, şahsımı hedef alarak gelişigüzel yazıyorsun.
Filanca kişi mahlas kullanıyor gerçek adını neden kullanmamış diyenler oldu burada. Mahlas bir kere Türk Medenî Kanununun bahşettiği bir haktır. Kişisel verilerin gizliliği ilkesi de Anayasaldır. Eleştirecekseniz eserimi eleştirin!
Yazmayacağım dedim ama diğer tüm adaylardan özür diliyorum. Herkes hakkını helâl etsin.
Selam, saygı ve sevgilerimle.