• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Arkadaşlar çok afedersiniz de burası sizin bir şeyler yarıştıracağınız yer mi? İnsanlar sizin ego mesajlariniz arasında sınavla ilgili bilgi almaya, bilgi paylaşmaya çabalıyor. Burada bir kaide koyduk. Istisnasız hepiniz buna uyacaksınız. Uymayacaksanız geçici uzaklaştırmadan sonra da artık foruma dönmeyin. Emin olun hiçbir şey kaybetmeyeceğiz. Sizi hiç de özlemeyeceğiz. Varsa iddialarınızı gidin özelde tartışın. Ne hakla bu kadar kendi mevzunuza burayı bu denli meşgul ediyorsunuz?
Bu kadar laf anlamaz olan sizler mi yediden yetmişe tüm vatandaşları dinleyip, derdine deva olacaksınız?
Kreşte çocuk yaramazlık yapacak mı diye telaşlananlar gibi gözümüz sürekli bu başlıkta. Siz bunu kendinize yakıştırıyorsanız bu tip mecralara gidin. Gayrı ne bizi ne de şu başlığı takip etmeye çalışan onca insanı yormayın. -
@ayhanistan en son sıralardan yazılıyı kazandığı halde kıl terazisinden hallice hesaplamalarla üst sıralardan kaymakam adayı oldu. mazi canlandı gözümde. 2 yıl önce bu günler. üyeler yazdıklarını silebiliyordu o zaman. yazdılar yazdılar sildiler. bu iş bizim en doğal hakkımız dediler. mazi canlandı gözümde.
-
@sim görev yaptığı ilçeleri ya da isimlerini biliyor musunuz hocam . Aof lü kaymakamların
-
@kaymakamfatih, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@sim görev yaptığı ilçeleri ya da isimlerini biliyor musunuz hocam . Aof lü kaymakamların
aöf'lü kaymakam olsa kitabı yazılır dizisi çekilir, anıtı dikilirdi sanırım
-
@cansarı anayasa idare ve demokrasi kısmı iş görür gibi ama diğer kısımlar pek faydalı olmaz gibi geliyor bana. Fiyatları da önemli tabi bakalım biraz daha netleşmeli nohutçunun bu atağı.
-
Aöf'li arkadaşlar ben Kaymakam olabileceğinize inanıyorum.Çalışmayı bırakmayın.Devlet size o diplomayı vermişse sizde diğerleri ile aynı koşullarda yarışıyorsunuzdur.Kaldı ki diplomanızda bile aöf yazmaz.Elinizden geleni yapın gerisini tevekkül edin.
-
@Nostromo Lütfen uzaklaştırılmış üyenin arkasından yanıt veremeyeceği hususlarda yazmayın. Bu tartışma da artık bi son bulsun.
-
@Harun-Resid hocam fiyatları belli olmaz 300 200 arası toplu alımda 1200 tl
-
@forceful bu gibi işler nasip kısmettir nasibin önüne kimse geçemez.
-
@paretowilfredo çok afedersiniz hiç dikkat etmedim uzaklaştırıldığına. Evet, tartışmanın kimseye faydası yok. Kayıkçı kavgasına gerek yok. Çalışmaya devam.
-
@esnaf61 Doğrudur.
-
Lüzumsuz tipler de geldigine gore ilan yakinda gelir, simdiden hayirli olsun bi ilan gelmeden once, bir de sinav sonuçları aciklanmadan once bir sekilde üşüşüyorlar foruma, bu da kaymakamligin teamulleri arasina girdi diyebiliriz
-
@sim, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Levent hoca da aöf li 3 kaymakam öğrencimiz var dedi. Hiç aöf mezunu yoksa hocanın dedikleri nasıl oluyor?
İsim isim belirtmeyeyim AÖF’lü kaymakam var mı yok mu konusunda dersane ve kurs hizmeti verenlerden ziyade siyasi kanadı temsil etmiş ve eden kişilerin ve bu kişilere yakın isimlerin sözlerine itibar ediniz.
AÖF’lü her bir öğrenci potansiyel kaynak ve kurs hizmeti alıcısı demektir.
Hastalığın tespiti ve tedavisi edilmesini sağlama amacıyla yapılmış bir açıklamaydı bizimkisi. Bir hastaya asla git intihar et demek değil. Ama filanca hocanın 2, 3, veya 4 kadar ögrencisi varmış sözlerine inanmak ise hastayı hiç tedavi olmadan kendi kaderine bırakmaktan başka bir şey değildir.
Zaten eleneceksin! Yazık değil mi parana ve vaktine? Diyoruz ki yine vazgeçmeyin lakin hakkınızı da arayın hak arama özgürlüğü kutsaldır. Bu şekil hoca böyle dedi, şöyle dedi söylemleri yüzünden kemikleşti bu AÖF konusu. Kalın sağlıcakla -
@cansarı dersleri ayrı ayrı satıyorlar mı
-
@Harun-Resid evet hocam satılıyor savaş kitap sitesinde her ders ayrı ayrı 200 300 arası
-
şimdi ekonometri mezunu eşdeğerlik alamıyor mu boşuna başvurmayalım mı?
-
@Keynesin-Faizi millet yapamayınca eline ne geçecek
-
Arkadaşlar Halil Hoca'nın kitabı satışa açık şuanda.
bağlantı metni
Düzeltme cetveli de mevcut dediğim gibi, iyi çalışmalar diliyorum herkese.
Fiyatı da gayet uygun -
@cansarı fiyatlar güzel önceki iletide iyi olur dediklerimi geri alıyorum Allah öğrenci dostu hocalardan razı olsun.
-
@amirim aslında böyle tepki alacağımı göze alarak demiştim. Ben de şaşırdım. Ama bir hocanın da böyle yanlış bilgi verebileceğine inanmamıştım. Demek ki fazla iyi niyetliyim. Böyle bir bilgiyle vaktinizi çaldıysam da kusura bakmayın.