• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Tardukağan merhaba sorum başka tartışmalar arasında kaynadı. Dün akfında soysal hocanın insan hakları kitabını inceledim. Kutluay hocanın kitabına göre daha az konuya yer vermiş. Sizce sınavda yeterli olur mu? Geçen sene kutluay hocanın kitabından çalıştım. Sınavda yeterli olmadı. Pişman oldum
-
@forceful katılıyorum gece sene almıstım guncel degıldı ama ınsan hakları ve ekonomi cok hosuma gitti biraz daha calısabılsem tekrar etseydım full e yakın yapabılırdım
-
@Tardukağan hocam yasin çoban son başım aldım önemli yerler dah büyük siyah puntolarla yazılmış inanın kitabın her yeri önemli duruyor burcu hocaya bakacagim yakinegitim den biliyorum hocayı acikcasi teşekkürler
-
Saçma sapan yorum yaparak mod düşürme amacı güden kişilere tepki vermeyin ki çukur kendini tümsek zannetmesin.
-
AÖF muhabbetine noktayı koyalım. Aöf İşletme mezunuyum ve aöf 'lü olarak bir devlet üniveristesinde işletme abd (Finans)tezli yüksek lisansı 1. likle kazandım. arbitraj fiyatlama teorisi üzerine çalıştım. 3 makallem 2 bildirim var. ayrıca inşaat mühendisiyim. şimdi ise yeni açılan bir devlet üniversitesinde İSG Tezli yüksek lisans tez dönemi öğrencisiyim ve 2 makalem 1 bildirim var . devlet memuruyum.tez bitinceye kadar 6 yı bulacagım makalede inşallah. şimdi o teammül bana işler mi ?
-
Doktorayı işimle idare edemeyeğimi bildiğimden yapmadım. ıvır zıvır 6 dıplomam var . seneye haziran da 8 olacak . devlet memuruyum dediğim ise infaz koruma memurluğu. izin işi çok zor o yüzden doktoraya baslamadım. Hangi teammül yıkacak cok merak ediyorum
-
@brunomars, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Balakhan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@brunomars ikide bir tutturmuşsun hukuka aykırı hukuka aykırı. önce hukuk'un tanımı öğren de gel. hukuk kişiye göre subjektif işlem yapmamaktır dar anlamda. %80 dersleriniz tutmuyor siz biz yürütmeyi durdurma kararı alacağız diyorsunuz bunun neresi hukuksuzluk.
konuştukça konuşturuyorsun beni de, %80 ders tutmuyor zırvalığındasın ancak 29.05.2019'da Gazi Ekonometri mezunu kaymakam atandı bu ülkede, biz ise sınava giremiyoruz. Al sana hukuksuzluk gör!
Pdr mezunlarının bile girebildiği bu sınavda ekonometri mezunlarının girmemesi hakkaniyetsiz bir durumdur ancak hukuksuz değildir. Hukuksuzluk demek hukuka aykırı demektir. Dava açılacaksa ekonometri mezunları arkadaşların sağlam gerekçeler bulması gerekir. Geçmişte atandı şimdi atanmıyor gibi ifadeler ile savunma yapılacaksa mahkemede bilirkişiye bile gidilmeden red kararı verilir. Burada ekonometri mezunları ve diğer mağdur bölümler için sağlam yasal gerekçeler bulunması gerekiyor. Bunların istişaresi yapılabilir. Yoksa avukata boşa para verilir.
-
@sim hocam merhaba kusura bakmayın görmedim sorunuzu. Kutluay Hoca'nın kitabını şahsen ben beğenmiyorum o yüzden tavsiyede etmiyorum. Sosyal Hoca'nın kitabı da var bende. O da çok yüzeysel, yeterli olacağını sanmıyorum. Halil Hoca'nın kitabını ana kaynak olarak kullanıyorum o yüzden hocam.
-
Arkadaşlar nohutcu hoca savaswebtw diye derd videoları satisa sunmuş onerirmisiniz
-
@Tardukağan halil hocanın kitabını nerden bulabiliriz internetn bulamdm.
-
@botan01 bahar döneminden hemen önce aöfün kendi kitap satışı sitesinden almıştım. Başka arkadaşlar da bulamamış akşam müsait olduğumda bulursam sayfanın linkini paylaşırım hocam.
-
@vuralkara, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@brunomars, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Balakhan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@brunomars ikide bir tutturmuşsun hukuka aykırı hukuka aykırı. önce hukuk'un tanımı öğren de gel. hukuk kişiye göre subjektif işlem yapmamaktır dar anlamda. %80 dersleriniz tutmuyor siz biz yürütmeyi durdurma kararı alacağız diyorsunuz bunun neresi hukuksuzluk.
konuştukça konuşturuyorsun beni de, %80 ders tutmuyor zırvalığındasın ancak 29.05.2019'da Gazi Ekonometri mezunu kaymakam atandı bu ülkede, biz ise sınava giremiyoruz. Al sana hukuksuzluk gör!
Pdr mezunlarının bile girebildiği bu sınavda ekonometri mezunlarının girmemesi hakkaniyetsiz bir durumdur ancak hukuksuz değildir. Hukuksuzluk demek hukuka aykırı demektir. Dava açılacaksa ekonometri mezunları arkadaşların sağlam gerekçeler bulması gerekir. Geçmişte atandı şimdi atanmıyor gibi ifadeler ile savunma yapılacaksa mahkemede bilirkişiye bile gidilmeden red kararı verilir. Burada ekonometri mezunları ve diğer mağdur bölümler için sağlam yasal gerekçeler bulunması gerekiyor. Bunların istişaresi yapılabilir. Yoksa avukata boşa para verilir.
2016 yılında YÖK'ün kararında Ekonometri mezunlarının tüm İİBF mezunlarıyla eşit bir şekilde kamu sınavlarına girebileceğine dair kararı var, ancak verilen bu eşdeğerlik red kararı bu kararla tamamen çelişiyor.
Cari yıl içerisinde özellikle sınava 3-4 ay kala yönetmelik değişmez, değişse bile daha önceki yönetmelikle giren kişiler mağdur edilmez. Bizim aldığımız kurslar, kitaplara verdiğimiz paraların hesabını kim verecek?
İktisat bölümü ile sadece 3-4 ders farklı olmasına karşın bütün derslerimizin aynı olmasına ne diyeceksiniz? YÖK dilekçede transkript gönderdik. Vergi hukuku, ticaret hukuku, anayasa hukuku gibi dersler alan ekonometri mezunları olmasına karşın hiç hukuk görmeyen ekonometri mezunları da var, bu da kararın transkripte bakılmadan verildiğini gösterir.
Durumu biz avukatlara çok iyi anlatıyoruz siz merak etmeyin, onlar da işin hukuka aykırı olduğunu YÖK'ün verdiği önceki kararlarla çeliştiğini söylüyorlar.
-
@ayhanistan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
AÖF muhabbetine noktayı koyalım. Aöf İşletme mezunuyum ve aöf 'lü olarak bir devlet üniveristesinde işletme abd (Finans)tezli yüksek lisansı 1. likle kazandım. arbitraj fiyatlama teorisi üzerine çalıştım. 3 makallem 2 bildirim var. ayrıca inşaat mühendisiyim. şimdi ise yeni açılan bir devlet üniversitesinde İSG Tezli yüksek lisans tez dönemi öğrencisiyim ve 2 makalem 1 bildirim var . devlet memuruyum.tez bitinceye kadar 6 yı bulacagım makalede inşallah. şimdi o teammül bana işler mi ?
Geçen yıl mardin valisinin damadının nikah şahidi sayın İçişleri Bakanı olmasına rağmen teamüll kırılamamış. Geçmiş yıllarda milletvekili hatta bakan yakınlarına bile şans tanımamışlar. Senin diplomalarına bakacaklarını hiç sanmıyorum
-
@brunomars adımı unutma
-
@ayhanistan mülakattan sonra görüşelim
-
@brunomars mutlaka makamıma davet edeceğim.
-
@brunomars kızını kaymakam yapmış, damadı da eksik kalsın bence
-
@ayhanistan aile tamamlanmazsa olmaz bunu sen de biliyorsun
-
Levent hoca da aöf li 3 kaymakam öğrencimiz var dedi. Hiç aöf mezunu yoksa hocanın dedikleri nasıl oluyor?
-
@sim, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Levent hoca da aöf li 3 kaymakam öğrencimiz var dedi. Hiç aöf mezunu yoksa hocanın dedikleri nasıl oluyor?
bir önceki sayfada cevabını verdim.