• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Yiğit Yılmaz 1500 kaimmakam mevzuat soru bankası güncel düzeltmeleri
-
@amirim hocam konu dışı ama guy alımıyla ilgili bilginiz var mı?
-
@juventusmilan Guy kesin gelecek. Ankara da söylenen Guy var ama Vmy ve dguy uzun süre beklenmesin denildi üstatlar tarafından.
-
@juventusmilan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@amirim hocam konu dışı ama guy alımıyla ilgili bilginiz var mı?
Sene sonuna doğru olacak diye duymuştum kurum içinden bi arkadaş dan
-
Nasıl ya kaç sene daha gelmeyecek vmy sınavı ?
-
Arkadaşlar VMY, GUY vs. sınavlara dair gelişmeleri lütfen; https://forum.tercihiniyap.net/topic/5594/2019-kpss-sonrası-açılmasını-beklediğimiz-kurum-sınavları/ başlığında konuşun. Hem orayı takip eden ve güncel bilgileri almak isteyen arkadaşlara faydası olsun hem de bu başlık konu dışına çıkmasın.
İyi forumlar dileriz -
İleti kaldırılmıştır.
-
arkadaşlar sınav geçen yıl ösym'nin takvimine ne zaman düşmüştü hatırlayan var mı?
-
-
@albertcamus teşekkür ederim
-
Herkese hayırlı çalışmalar...
-
benim terim soğudu çalışamıyorum artık. anayasadaki en temel bilgileri bile unutmak üzereyim.
-
Artık şu ilan gelmeli. En azından takvime alınmalı.......
-
@Larendeli Bayramdan sonra gelir inşallah
-
@Larendeli ay sonuna doğru gelir herhalde
-
![alt metni]
-
07/08/2019 Değişikliği
Hazine ve Maliye Bakanlığı Hizmet Birimleri (https://i.hizliresim.com/AOyrXr.jpg) -
Değerli Aöf'li kardeşlerim,aöf mezunlarının durumunu Bakana yazdım.Sizde bir elin nesi var iki elin sesi var prensibiyle gerek Cimer'e gerekse Bakana yazarak bu hakkaniyetsizliğin bitirilmesi yolunda adım atmayı ihmal etmeyin.
-
Arkadaşlar affınıza sığınarak birşey rica edeceğim. Paylaşılan kaynakların linki vardı galiba bi ara hala mevcut mu?
-
Burda bi şeyler paylaşacaksınız, dakikalar geçmeden birileri yani gizli takipçiler, gizli hayranlar anında kendi gruplarında sizin yazı ve iletilerinizi küçük çaplı değişikliklerle paylaşacak. Neden? çünkü bu zamana kadar hep biz bildik, nerden çıktı şimdi bu "Amirim" ... Her zaman dedim tekrar ediyorum, popülerliğe ihtiyacı olan biri olsak ismimizi ezbere herkes bilirdi. Öyle bir fantezimiz yok
Tek amacımız kendini eğitimci gören ama ticari kaygısı daha büyük olan şahsiyetlere fazla kapılmamanızı, aldanmamanızı; bireysel, kişisel çalışmalarınızla bu sınavı kazanmanızı sağlamak...