• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@geliruzmanı07 Reşit Gürbüzi - İnsan Hakları
-
@k-33 kardeşim ben bilmiyorum biliyor gibi kesin konuşanlara ironi yaptım sanki Bakan Beyin özel kalem müdürü hepsi
-
@399mia benim gibi saflarda inanır
-
Kaymakamlık sınavı ile ilgili duyumlarda amirim'e itibar ederim
-
@Tardukağan hocam artik bende yazarlarda çorba oldu reşit gürbüz kimdi biryerleden hatırlıyorum modundayim
-
maliye mezunlarından bile eş değerlik isteniyor. sınava giren sayısında çok ciddi bir azalma olacaktır.
-
Kaymakam adaylığı şubeyi aradım maliye mezunlarından eş değerlik belgesi istenmeyeceği tarafıma bildirildi.@Nostromo
-
arkadaşlar 9 Kasım doğru ise herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim. Bu arada yeni cikan bi kitaba birileri böyle hemencik hesap açıp saldiriyorsa bu o kitabin iyi olduğunu gösterir. Kaynak çıkar çıkmaz birileri saldiriyorsa çok daha iyi bi kaynak oldugunu gösterir.
Yazar hedef aliniyorsa işin içinde baska bi is var demektir. Yillarca Nohutcu hoca kendi hakkinda yazilanlari nasil sallamadiysa buraya hakkinda yazilan diğer yazarlar da bunlari dikkate almamali. Yazanlar inanin ya kisilik problemi olan tipler ya da baska yazar ve yayincilarin kiraladiği isimler bu durumun çok kisi artık farkinda
Örnek veriyorum çok kitapta yillarca ciddi hatalar oldu hatasız kitap ben hiç görmedim ama birileri hep Nohutçu’nun kitaplarinda var olan hatalar üzerinde durdu. Çoğunlukla Nohutçu hedef aliniyorsa bu onun üstünlüğünü gösterir. Kitaplarindan ziyade şahsı hedef aliniyorsa bu durum Nohutçuyu daha bi çok yüceltir. -
kaymakamlık sınav yolculuğunun en tuhaf konu başlığına örnek teşkil ediyoruz sanırım.
-
O bana şöyle demiş, şu gruptaki çocuk 60 almış, kitabın yazarları şöyle demiş:) Yav burda %90ının nicki kaymakam,mia,mülki idare vs biraz daha verimli muhabbet şart.Bazen o kadar uzun yazılarla tartışılıyor ki hayret ediyorum :)) Bu sınavı kazanacaklar harıl harıl çalışıyor. Kazanmak isteyen buralarda çok vakit geçirmesin.
-
@safiTÜRK69 aynende dediğiniz gibi hocam. Kazanacak olanlarin sosyal mecralarda fazla isi olmaz. Fark etmissinizdir sınav öncesi yazan nicklerle, mülakat öncesi yazan nickler hep başka kişiler. Bu sınavı defalarca kazanmış biriyim ama mülakat icin acilan basliklari bile sessiz sedasiz takip ettim. Bu sınavi dereceyle kaazanacaklar hep inanın bu tür mecralarda hayalet gibi gezinen adamlardır. (Tecrübeyle sabittir)
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
@MULKİ Bence bu konu hakkında mesele daha fazla uzamasın 1 nette ben verdim 69 olsun ne değişecek? Hak mak falanda yendiği yok vicdanım öylesine rahat ki ss ini alıp kendi gurubuna atsın şimdi “ben şöyleyim ben öyleyim”diye konuşturma beni lütfen
-
@istihbarat_mia ben şöyleyim ben böyleyim “konuşturma beni” dersen kendi adima söyliyim mesele uzar dostum
-
@MULKİ özelden yazdım uzat bakalım hadi
-
@istihbarat_mia yazdım özeline
-
Herkes çok gergin
-
@MULKİ hocam yeni çıkan bir kitabı sistemli şekilde öven hesaplar varsa bu da o kitabın düşüklüğünü gösterir zira iyi bir kitap kendini zaten sattırır böyle ucuz numaralara ihtiyaç duymaz. Kitap yazmak ve soru hazırlamak bu kadar kolay olmamalı, sınava iki üç defa girip kazanmış olmak kitap yazmak için yeterli değildir. Bir ara ben de niyetlendim, anayasadan yaklaşık 300 soru, idareden yine 300 e yakın soru hazırladım ama bu soruların kitaplaşması için girişimde bulunmadım, bir gün faydalı olacağına kanaat getirirsem bu soruları ücretsiz paylaşmayı düşünüyorum. Bu işin ehli olan insanlar kitap yazmalı, soru hazırlamalı, ümit kaymak gibi ahmet nohutçu gibi yüksel bilgili gibi, kaldı ki bunların kitaplarında bile sıkıntılı bölümlere, sorulara rastlayabiliyoruz.
-
@Tardukağan Teşekkür ederim
-
İleti kaldırılmıştır.