• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
İleti kaldırılmıştır. . .
-
İleti kaldırılmıstır.
-
İleti silinmistir.
-
@MULKİ @istihbarat_mia arkadaşlar birbirinizden helallik alın ve konuyu kapatın, ikinize de bu yakışır.
-
Arkadaşlar almis oldugum kaynaklar kaimmakam mevzuat konu anlatimi ve soru bankasi, ultra plus sadece soru bankasi birde kutluay kararli 4t çıkmış kaymakamlık hukuk sorulari bu kitaplari begendim ben alacak arkadaslara tavsiye ederim iyi çalısmalar
-
@toroskaplan çıkmış hukuk sorularını eski yılları nasıl güncellediler cunku çok değişen şey var hocam
-
Merhabalar Dostlar
Böyle daha temiz oldu değil mi? Ne yazık onca insanın ikazına rağmen şu tartışmanın ısrarla sürmesi ve geldiği nokta. Avam tavırlar, ucuz tehditler falan. Ne hoş, bu insanlar Kaymakam adayı.Gel gelelim bir iki konuda daha bu başlığı kısıtlayacağım dostlar. A kişisi ya da B kişisi, direkt şahıs hedef alarak yapılan eleştirilerin hiçbirisine karşı musammaha göstermeyeceğiz bundan sonra. Burada konuşulması gereken şey kaynaklardır. Bir kişinin kitabı çıkardıktan sonra söz konusu olan şey eserin kendisidir. Yeterlidir, yetersizdir, yanlışı vardır, doğrusu vardır bunları tartışın ki tartışılsın diye forum var. Ama burada tutup da sürekli olarak kişi güzellemesi ya da kişi eleştirisi yaparsanız bunu ya propaganda ya da kara propaganda olarak değerlendireceğiz artık. Abartılı yere göğe sığdıramamalar da direkt şahsi yergiler de bu kapsamdadır.
Artık sınav konuşulsun şu başlıkta aksi halde Kaymakamlık sınav başlığını 108. dönem için kapayacağız ve daha düzgün bir kitle gelene dek açılmasına da müsade etmeyeceğiz.
Kendi halinde takip etmeye hazırlanmaya çalışan, faydalı olmaya, fayda sağlamaya çalışan dostlarımızı tenzih ediyoruz. Ancak bu kitle malesef kaç senedir gördüğüm en düşük profilli kişileri içerisinde barındırıyor. Bu da genelin huzurunu da, motivasyonunu da kırıyor gerçekten.
Herkese iyi forumlar dostlar. -
@paretowilfredo sizin de işiniz zor hocam Allah kolaylık versin.
-
@paretowilfredo bahçemizin halinden baharımı kıyasla üstad güzel oldu böyle. Eyvallah
-
@cansarı hocam örneğin 2006 kaymakamlık sorusu olarak sorulan genel af ilanına en az kaç kabul oyu gerekir sorusunu guncel mevzuata gore uyarlayarak 360 cevabini ekleyerek dogru cevap olarak belirtmis o yillarda cevap 330 idi o sikki 360 olarak guncellemis sorularin orjinalligi bozulmamis ya da eski mevzuatla cakisan cevaplar yok benim gözlemlerim bunlar hocam
-
Bu kadar çabuk mu ispat edilir verilen kararın doğruluğu
-
@amirim bayram sonrasina mi kaldi prtokol, 9 kasim gibi calsmaya baslasak mi artik ilan gelmedigi icin calisamiyoruz da
-
kaymakamlık forumu diyebilmek için bin şahit lazım. Adı dışında içeriği büyük oranda boşalmış forumdayız. Herkes eşit zamanda hazırlanabilsin diye bilgisini paylaşan kişiyi doğrudan adını (forum ve kulalnıcı adı) kullanarak bakanlığa şikayet edenin de tutun da medeni şekilde iki kelam edemeyecek kadar hırçın ve kavgacıya kadar. Liyakat işleyişinin çöküşü lal gibi ortaya çıkmaya başladığı andan bu yana gittikçe bu iş için gönül verenleri dışarıda (ya da sessiz) mı bıraktık da bu hale geldi burası? ya da yaş ve kuşak farklılığı mı buraya da yansımaya başladı? Eğer kuşak sıkıntısı buraya da yansıyorsa, x ve z kuşağı arasında bağıntıyı ve iletişimi kuracak y kuşağına burada önemli görev düşüyor. Bu çatışma buraya has bir durum olma gerek. Y kuşağı dışarıda ya da tam aktif olmadığı her yerde bu vb olayları daha sıklıkla yaşayacağız.
-
@toroskaplan teşekkürler hocam o zaman almaya değer diye dusunuyorum
-
İyice sosyal deneye döndü burası, ibretle izliyorum. Gerçek yolculukta olanlara önerim takip etmeye çalışın, neden kamunun kuralları sertleştirmek zorunda kaldığını uygulamalı yaşıyoruz... Tez vakitte yeniden gerçek sahiplerinin olduğu yer olmasına dönmesini beklediğim forum diye tarihe not düşüyorum. (Keza gerçek sahiplerinin bunu edeceğine en azından olanak dahi vermek istemiyorum)
NOT: Gerçek sahipleri yani aday adayları bunu ediyorsa tepeden tırnağa mülki amirlik aday adaylığının yeniden organize edilmesinin de zamanı gelmiştir düşüncesindeyim. Kaderin zorunlu bir araya getirdiği kişiler iki kelamı bir arada kullanamıyorsa, en düşük ilçede bile bunun dışa vurumu ölümcül zararlara neden olabilir. (Allah muhafaza) -
Arkadaşlar bu başlıkta ve diğer kaymakamlık sınavı forumlarında yazılanları içişleri bakanlığı, emniyet, mit ve hatta ak parti teşkilatları da takip ediyor biliyorsunuz değil mi? Hatırlatayım dedim de ne alaka demeyin kaymakam ilçede cumhurbaşkanının temsilcisidir. Sayın Cumhurbaşkanı da ak parti genel başkanı aynı zamanda anayasanın değişen hükmü gereği
-
@paretowilfredo bunu yazan hangisi merek ettim
-
Halil kalabalık ile kutluay kararlının kitabı arasında fark var mı, ikiside elinde olan yorumlarsa lütfenn
-
@RootofAllEvil kaymakam ilçede hükümetin temsilcisi değil mi? Vali hem cumhurbaşkanı hem de hükümetin temsilcisi
-
İyi Günler Bankacılık ve Finans Bölümü mezunuyum.
Bu bölümden mezun olup sınava girip girememe konusunda bilgisi olan var mı?