• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Tam arefede söylendi ki bayram harçlıklarıyla video setler, kitaplar alınsın maşallah maşallah
-
@kaymakamfatih hocam henüz cevap gelmedi.
-
Herkesin mübarek kurban bayramını kutlarım, Allah hepimizi nice bayramlara kavuştursun inşallah, en çok hakeden 100 kişinin bir sonraki bayrama mülki amir olarak kavuşması temennisiyle, iyi bayramlar, iyi tatiller, eyvallah...
-
Hayırlı bayramlar diliyorum.. Rabbim hakkıyla çalışmayı ve hak ederek kazanmayı nasip etsin.
-
Arkadaslar merhaba.Yigit hocanin paylastigi degisikler sizde var mi? Facebook grubunda paylastim demis ama bulamadim
-
![alt metni](görsel url)
-
Bayramımız cümleten mübarek olsun. @Aslan-Reyiz kardesim bu Aöf türkiye ekonomis cikmis sorularıni nasil edinebiliriz?
-
Herkese hayirli bayramlar
Arkadaslar piyasadaki soru bankalarini çözen inceleyen arkadaslar var mi? Soru bankasi alacagim hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkurler herkese -
@discotheque ben ritüel aldım soruları fena değildi daha çözmedim ama
-
@fenecus bu siteden sipariş verebilirsin iyi bayramlar
https://onlinefotokopi.com/cikmis-sorular-siparis/kitapcik.php?id=13899&kt=a1
https://onlinefotokopi.com/cikmis-sorular-siparis/kitapcik.php?id=13899&kt=y1
-
Adamsın Allah razı olsun diğer arkadaşlar sizlere de aöf sorularını çözmenizi tavsiye ederim geçen yıl zannederim diğer derslerle birlikte 5 tane falan aöf sorusu vardı
-
@fenecus, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Adamsın Allah razı olsun diğer arkadaşlar sizlere de aöf sorularını çözmenizi tavsiye ederim geçen yıl zannederim diğer derslerle birlikte 5 tane falan aöf sorusu vardı
-
Aöflü almıyoruz deyipte aöf sorularından snav yapmak birde aöf sorununu aşmak için örgün eğitim okuyoruz hoca kaynak olarak aöf kitabını öneriyor herkesin burun kıvırdığı aöf kaynakları piyasadaki çoğu kaynaktan 3 5 gömlek daha iyi yorum yapmak zor biraz
-
Arkadaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.Aöf mezunlarının mülakattan elenmesine yönelik bir teamül olduğu ortada, bazı arkadaşlar örgün mezunu olmanın ya da yüksek lisans,doktora yapmanın yabancı dil bilmenin bu teamülü yıkacağını söylüyorlar ama bu gerçeği yansıtmıyor.Mülakattan elenmeniz için Aöf mezunu olmanız tek başına yeterli bir neden.Bu teamülün bir şekilde kırılacağına inanıyorum ama bunun için sesimizi duyurmamız gerekiyor.Aöf mezunları olarak üst düzey yetkilere ulaşmamız ve bu konuyu dile getirmemiz gerekiyor.Bu konuda @paretowilfredo @can-mavi @amirim arkadaşlarında aöflülerin seslerini duyurmaları konusunda yardımcı olmalarını rica ediyorum.
-
@Dolaylı-tümleç Burda böyle bir beklenti içine girme bu mesele oluşturulacak bir gündem ile çözülecek mesele değil.vicdan meselesi şimdi burdan çıkıp birileri diyecek kardesim adam gidip örgün okusun zaten ibbf kazanmak okumak zor değil haklıda... ama hayat sana öyle şeyler yaşatıyor öyle bir çemberden geçiyorsunki yaşmanın bile hayalini kurmak istemiyorsun . Çalışmş başarmış snavda derece yapmş birini srf aöf mezunu diye elemek vicdanszlık olur bu snavlara hazrlanırken gençligini feda edenler var .Bence sınav girs sartlarina aöf giremez yazsnlar bukadar milletin emegi parası zamanı ziyan olmasın.
-
@Dolaylı-tümleç Karpuzu bile seçerek alıyoruz. Sapına kabuğuna bakıyoruz. Üniversiteye adam alınıyor, bire bir ona özel ilan hazırlanmış. Sorarım size bu şekilde ülkemizde bilim gelişir mi? Üniversiteler ne hale gelmiş. Demem o ki, aöf’lü veya başka orijinli herkesin “hakkı” savunulmalı ancak adam kayırmayı ülkemizden silmeliyiz. Adalet mülkün temelidir.
-
Bütün bu makamlar boştur 100 sene sonra hiçbirimiz bu hayatta olmayacagız hakszlığa uğrarım benim hakkımı vermezler ben aöflüyüm ben onlarcı bunlarcı şunlarcı değilim beni almazlar diyerek calışmaktan korkmayın çalışın idealleriniz için arkanıza sağınıza solunuza bakmayın takın at gözlüğünü o hedefe koşun elinizden alınan bütün haklarınızın iade edileceği boynuzlu koyunun boynuzsuz koyundan hesap soracağı o günü düşünerek daha çok çalışın.nerde olursanız olun kul hakkı yemeyin yedirmeyin.
-
@polisiye-roman malesef çok haklısınız.işin en garip yanı bunları hepimizin normal görmesi bir snav kazanınca referans adi birilerinin kapısını çalmamız.
-
Değerli arkadaşlar Bayramdan hemen sonra ÖSYM ile müzakere edilecek protokol itibariyle ilan gelecek. ÖSYM sınav takviminden kaynaklı yoğunluk dolayısıyla 9 Kasım’ı önermiş akabinde bu tarih kabul edilmiş.
Vatana, millete, tüm idealist kardeşlerime 2019 Kaymakamlık sınavı şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. -
Törehan Özdemir Bey Kaymakamlık sınavından hemen sonra açıköğretim konusunda neler yapılması gerektiği hususunda mülakata kalacak AÖF’lü kardeşlerimizi WhatsApp vb uygulamalarda inş bilgilendirecek bizi kırmayacak