• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Merhaba ekonometri mezunu olupta YÖK'ten denklik alma konusunda sıkıntı yaşayan oldu mu?
-
@kemankeşş icisleri bakan yardimcisi olucak
-
@fs bildiğim kadarıyla oldu Hocam.Ekonometri bölümüne denklik verilmedi
-
Çekocu olup da cevap gelen var mı
-
@kemankeşş hayır cevap yok artık cevabı da beklemiyorum yüklenmeye karar verdim dua ediyorum..
-
Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinden hangilerini okumalıyız
-
Gunaydin arkadaşlar turkiye ekonomisinde bildiginiz kaliteli soru bankasi var mi?
-
@sim ayırt etmeni tavsiye etmem kardeşim hepsini oku
-
@beveridge-eğrisi iyidir kardeşim ahmet nohutçu kaynak olarak yeterli olur mu o konuda yanlış yönlendirmek istemem
-
-
bir aya yakındır çok bakamadım derse ama sınava kaldı 66 gün tekrar yüklenmeye devam günde min 8 saat ile +72 inşallah. zaman az kaldığını düşünüp çalışmamazlık yapmayın.
Ama şu maratonda bana en zor gelen 6 soruluk insan hakları bölümü o dersin kaynak kitabını açınca sanki sırtıma çekyatı yüklüyorlar gibi hissediyorum
Hakkımızda hayırlısı dediğim gibi son 66 gün kazanılmayacak bir zaman diliminde degiliz, iyi çalışmalar -
@polisiye-roman çok teşekkür ederim ️
-
@gencbiraday geçen sınavdan sonra ayırt edeceğimi sanmıyorum. Neyse ki konuları bitirmiştim. Bunu okumaya zamanım var
-
@polisiye-roman ciddi ciddi bu 300 küsür sayfayı okuyup iyice anlamak durumunda mıyız?.. Vallahi işimiz zor. İki kere okunsa bile ne kadarı akılda kalır muamma... Herkese başarılar.....
-
@ufukcelik2019 okunsa zararı olmayacaktır tabi ki zaman kısıtlı ama sınav kaymakamlık olunca nereden soru geleceği belli olmaz
-
Sınav kesin 9 Kasım’da mı? Aralık’ta olucak diye duyumlarda vardı
-
Status-Kaim makam-Plus Ultra çözen arkaşdaşlar hangisini beğendi hangisi daha gerçekçi?
-
@kaymakam teşekkür ederim...
-
Arkadaslar idare hukukunda zehra odyakmaz mi ahmet nohutcu mu almaliyim ?
-
@corleone kaim makam iyi status de iyidir .kaim makami begendim ben 1 e onu yazarim