• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Hemen bir özeleştiri yapmak istiyorum. İşsiz olan birinin önceliği kpss olmalıdır. Ben bu akıma bir ara kapilsamda bugün gerçekten yanlış yaptığımı düşünüyorum.
-
Grup çok erken olmuş :)) Bence seneye mayıs gibi aktif kullanın grubu
-
son mülki amir atamalarında 600 kusur olan vali yardımcılıkları 350 lere inmiş.bir çok vali yardımcısı kaymakam olarak atanmış.
2019 da alım olur mu bilemem ama 100 luk alımların artık olmayacağı. -
Onlerden yer alayım ilerde buradayım.
-
Bu son yüzlük diye diğer başlıklarda deniyordu zaten.Olursa 60 olur.Hayırlısı bakalım.
-
ronin nerde ronini getirin bana :)))
-
la kaynak tavsiye edin:)
-
Bir sınav sonucu daha açıklanmadan çok seri açılmış bir başlık. Henüz ne olur, ne biter bilinmez ama yine de yerimi alacağımı düşünmüyorum. Umarım 2018 sonrası tez zamanda ilan duyumları gelmeye başlar.
-
@elisa evet hacı şimdi kpss den 80 aldm kaymakamlıkla sayıştayda olmadı.ama guy muy onların sınavlarını bekliyecez ama onlardan da elenme ihtimalimiz var sonuçta. onları beklesek mi yoksa b gurubundan yapılacak alımlara başvurup kendimizi riske atmasak mı?
-
@altıyüzelliyedi hacı benim P3 kurtarmiyor ya:) ama cidden kullanılacak Puanınız varsa riske atmayın derim
-
@antimülakat hocam bu son ilandi daha gelmeyecek denmeye başlandı bile .
-
resmi açıklama mı olmayacağı
-
inşallah 2019 da sınav yapılır
-
@entry Bir arkadaşımın amcası içişleri bakanlığında bakan yardımcısı sınavı kötü geçince amcası 2019 eylül gibi yine 100 kişi alırız dedi bu sefer iyi çalış demiş
Not: Amcası Ona 2 Eylüldeki sınavın test olacağını sınav ilanından daha çok önce söylemiş rez alın beyler sınav yine olacak teyit etmek için e devlete yazdım sınavlar 1700 sayılı Dahiliye Memurları Kanuna göre yapılıyor atamayı cb yapıyor sınav ile atama şekli farklı şeyler dendi bana TBMM de mv danışmanı birine sordurttuk 2019da sınav olur işçilerinin mülki amire ihtiyacı var dediler çünkü bunlar sadece kaymakam olarak kalmıyor kaymakamlık sonrası farklı üst görevlere getiriyorlar dendi kimseye kulak asıp sınav yok gibi davranmayın bir bakmışsınız ilan gelmiş sınava 50 gün kalmış sizd e konuları yetiştiremedim şeyine gelirisiniz dirayetli ve umutlu olun
-
bazen diyorum seneye şuna niyetlensem mi ama bahtsız bedevi olduğumdan niyetlenirsem kesin burdaki ilanı da kuruturum diye uzaktan uzaktan seviyorum. niyetlenirsem ve ilan gelmezse kendimden bilicem.
-
@akpolitika hey ALLAH razı olsun senden kardeşim iyi şeyler duymaya çok ihtiyacımız var.benim en büyük eksiğim iktisattı bu sefer ilk ondan başladım bakalım hayırlısı ile rabbim bize de nasip eder inşallah.
-
2017 de kpss den 77 aldım ankaraya kadar gidip sınava girmedim. Bu sene derece geldi gittim boyumun ölçüsünü aldım. Kpss müfredatı yetersiz kalıyor. mahalli idareler idari teşkilat demokratikleşme yapan götürür. seneye tekrar gireceğim bu sene 67 doğru 30 yanlış yaptım. tahminim 75 netle kapatır. böyle devam edersem inşallah 2025 gibi mülakata kalırım
-
@giallorosso biraz özel çalışma istiyor hocam. Kpss ye göre çok farklı tarzda sorular geliyor. Dediğiniz gibi Mahalli idareler ve insan hakları belirleyici oluyor. Burada 2018 kaymakamlik sınavı başlığı açıldığında henüz erken demiştim. Şimdi neredeyse mülakat aşamasına geçilecek. Darısı 2019 sınavını bekleyenlere.
-
@antimülakat kesinlikle hocam nasip olurda bu seneki puanımla atanırsam sadece kaymakamlık ve sayıştay için çalışmayı düşünüyorum sayıştayda 6 soru ile kaçtı 60 da kaldık.
-
@giallorosso belli ki iyi bir potansiyele ulaşmışsınız hocam, kaldınız şekilde devam edin. Umarız burada bu iki sınavı kazanmış olduğunuz haberini de alırız. Memnuniyet duyarız.