• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@keynesin-faizi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Yine bahar dönemi ilan çıkaran tipler gelmiş.
"- Hemen dershanede gruplara yazılayım" :))3 yıldır aynı muhabbet ne zaman uyanacaksınız merak ediyorum ya...
Sence yine Eylül mü tarih
-
Bence 5 Eylül 2019'da kaynak değil duyumda değil tahmin.
-
@keynesin-faizi perşembeye denk geliyor 6 ekim tarihi biraz daha olası bence de
-
@msayar12 takvime bakınca p yi pazar okudum perşembe hiç aklıma gelmedi yani benim demek istediğim eylül ayının ilk pazarı yada 2.pazarı
-
Arkadaşlar ben kaymakamlık için kursa gitmek istiyorum bu konuda tavsiyesi olan var mı Ankara için?
Aynı zamanda da a grubu in tekrar çalışmak zorundayım malum ilan gelmedi ve 5 ay kaldı.
İkisini bir arada götürmek mümkün mü sizce ?( temelim var ) -
@gmzankr066 Temeliniz varsa gayet mümkün hocam önce a grubu sonra kalan 1 buçuk ayda (muhtemelen), Kaymakamlığa yüklenirsiniz. Tavsiyem a grubu için bolca deneme.
-
@kızıl-elma 1,5 ay kaymakamlık için yeter mi Hocam
-
@gmzankr066 zaten kpss çalışırken insan hakları hariç kaymakamlığa çalışmış gibi oluyorsunuz ama kpssdeki anayasa,idare hukuku ve Tr ekonomisi kaymakamlığa göre fazlasıyla yüzeysel, o yüzden kalan zamanda anayasa ve idare için kanunlara yoğunlaşıp bol soru çözmelisiniz
-
Arkadaşlar idare hukukunda themis yayını kullanıyordum fakat memnun kalmadım ahmet nohutçunun idare hukuku kitabını almayı düşünüyorum.. siz hangi kaynaklardan yararlanıyorsunuz tavsiyelerinzi bekliyorum
-
@gizemkyh mevzuat tamamen kalan idari işlem gibi konularda ise doktrin ve içtihadlarla yani o saydığınız kitaplar ile.
-
@keynesin-faizi teşekkürler..
-
silinmiştir
-
@altınışık bu tarz reklamlar rahatsız edici...Çok reklam vermek istiyorsan ücretini ver adminle iletişime geç
-
Tam olarak reklam diyemeyiz ders çalışmak için dershanelere yakin güvenilir bir yer oldugu için insanların işini kolaylaştıracak bir bilgi.. Admininde bilgisi var rahatsiz olmayın o yüzden..
-
Haziran icin duyumu olan var mi
-
@emrah16 haziran için duyum yok, ki ben eylülde yapılacağını düşüncesindeyim
-
Yarın abimin yanına gidecem kendisi doğuda kaymakam mesleği yakından tanıyacam.
İnşallah hepimize nasip olur kaymakam olarak devletimize ve milletimize hizmet etmek.
-
@gizemkyh tahmin mi duyum mu acaba? Gecenlerde face gruplarinda bi duyum kesin olmamakla beraber haziranda olabilir dedi fakat onsan sonra ses cikarmadi daha
-
@emrah16 sadece benim tahminim, erken yapılmasını gerektirecek bi kadro boşluğu vs olmadığı düşüncesindeyim o yüzden kendimce bir yorum yaptım.
-
Mart sonunda seçim var Haziran'da sınav var diyen anca atıyor