Komiser yardımcısı alımı 2018
-
2016 da girdğimde parkuru ilk defa orda görmüştüm ve 46 saniye ile geçmiştim ilk seferde. hemde pantolon gömlekle gitmiştim.
-
@altıyüzelliyedi iyi koşmuşsunuz ama parkur çalışmadan gitmek yine de riskli. Kazanmak için giren biri bu riski almamalı.
-
Arkadaşlar önbaşvurular ne zaman açıklanır?
-
Hazırlıklar nasıl gidiyor? Koşudur, mekik, barfiks çalışmaya başladınız mı?
-
@kümük geçen alımda 5 gün sonra açıklanmış bugün yarın açıklanabilir uzatma politikası uygulamazlarsa bunda da.
-
Spor müsabakalırnda görev alan polislere ek ödeme yapılacakmış. Boşverin kariyer meslek, müfettişlik, akademisyenlik geçip komiser olun kafa rahat alın paranızı.
-
@krdnl38 liste açıklandıktan kaç gün sonra olur parkur sınavı ?
-
iki hafta sonra en erken başvuru tarihine göre değişiyormuş
-
Arkadaşlar merhaba, parkur için çalışma alanı bulan var mı ?
-
@devran hangi şehir?
-
Aslında aklımda burası da vardı ama Ticaret Bakanlığı olunca şimdi emin değilim. Sonuçta Ticaret Bakanlığını tanımadan başka bir kadro istemekte saçma olur. Neye göre değiştirmek istiyorsunuz? Sorusunun cevabı yok.
-
@sınavsayar maaş farkı bir gerekçe olabilir belki.
-
listeler açıklandı mı?
-
Giriş belgeleri açıklanmış
-
Sınav tarihi 11 Ekim yazıyor tek günde bitiyor mu? Polis Akademisi sitesinde duyurularda ilk gün fizik yeterlilik falan ertesi gün mülakat yazıyor?
-
Arkadaşlar benimde sınav tarihim 22 ekim olarak gözüküyo. Ancak resmi sitede yazan 13 ekim 20 ekim maddeleri ne anlama geliyo anlayan açıklayabilir mi acaba ???
-
İlk gün spor sınavını başarılı olan 2. gün sözlü mülakata girecek diyor 13 ile 20 sinde spor sınavına girenler başarılı olunca pazar tatiline denk geldiği için pazartesine sarkıyor çok basit aslında
-
@krdnl38 aynen takvime bakınca ortaya çıktı her şey farklılık olarak sadece 2 günde biticek bu sefer..
-
Kaçla kapattık
-
Arkadaşlar çok acil bilen cvp versin bunun yazılı sınavı var mı yok mu? Varsa ne zaman ? Sınavım 5 ekim