Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@ordinal-fayda her an her gün her saat olabilir kardeşim. Bizim Ağustos 26 başladı 15 Eylül'de bitti. Sabah bi grup alıyorlar bir de öğlede. Bnm öğle 12'ydi akşam 9'da çıktım. Ortalama girdikten sonra 8-10 saat içerde kalıyorsun
-
@atauni25 çok teşekkür ederim. muhtemelen girmeyecem sınava hocam.
Düzen yok sanırım pek, ne olacağı da belli olmaz girsen bile. ben hiç zengin polis memuru görmedim -
@atauni25 mülakat sonuçları açıklanması çok uzun sürdü mü hocam takribi kaç gün ?
-
@kartel06 çoktaaa şaaapmamak lazım. Bayrampaşa çeviğe verirlerse sıkıntı olabilir
-
@giallorosso bayrampaşa sıkıntılı bir yer sanıyorum ama sonuçta amirsiniz size fazla bir şey olmaz
-
@serhats hocam 15 Eylül son mülakat günüydü. 25 ekimde mülakatlar açıklandı. Yani 40 güne açıklandı. Bu arada polis akademisi için Çarşamba günleri özeldir. Her şeyi Çarşamba günü açıklar
-
@atauni25 hocam 71.8 yani bayan başvuru yapmayayim mi ? 2000 kişide 74 kapatmış. 3000 71 düşer mi dersiniz.
-
@soru hocam başvuru yap bence. Olma ihtimali var olmazsa başvuru ücreti bi 100 lira yanacaktir önemli olmaz sanırım sizin için
-
Arkadaşlar başvuru halkbank atmsinden de oluyor yazıyor ordan yapsam dekont yerine o atm fişi olur di mi?
-
@atauni25 Hocam sana çok soru sordum mazur gör lütfen Hocam ben bedelli askerlikten faydalanmak istiyorum kpss puanlarımın yanmaması için. O yüzden 3 kasıma çok yakın bir tarihte başvuru yapıcam. O arada tabi komiser yardımcılığı parkur mülakat aşamaları geçer. Bedelliye başvurunca tecil falan da yalan oluyo tabi. Sonuçlar açıklanmamış olursa komiser yard. kazanmayı falan etkiler mi sence..
-
Arkadaşlar ön basvuru yaptıktan sonra çıktı almamız gerekiyormu
-
Arkadaşlar bugün başvuru için son gün unutanlara duyrulur.
-
@samuelson kaç kişi başvuru yaptı acaba yetersiz bi rakamsa uzatılabilir belki süre
-
Arkadaşlar başvuru çıktısı zorunlu mu.Ayrıca dekontu saklamaya gerek var mi
-
@serhats hocam hiç bi sıkıntı olmaz aynen kasıma kadar bekle. Bence Ekim sonuna en geç sonuçlar açıklanır. Para boşuna gitmesin kazanırsan zaten bedelliyle uğraşma. Bnde bedelli için bugün kredi çekecektim ama ülke ne yazık ki ekonomik olarak çok kötü durumda. 23500 çekecektik 36 aylığına geri ödeme 40000 tl yapıyor. Parayı şimdilik çekmedim
-
Arkadaslar benim 2018 puanim 70 alti 2017 puanim 75 basvuru yaptim direk 2018 puanim 1. Sirada 2017 puanin 2. Sirada yazdi bir problem olur mu?
-
Bu alımda bayanlarda 3000 kişi mülakata çağrılacak ve sınav ücreti 100 tl olması gibi etkenleride göz önüne alırsak puan kaça düşer? Başvuru yapan bayan arkadaşlar puanlarınız nedir paylaşır mısınız?
-
@ars Şimdi bu P3 puanında ilk atamalar yüksek kapatır sonralar da düşer biliyorsunuz.Bu olay burada yaşanmazsa bayanlar da biraz düşmesi beklenebilir.73-74 bandı kapatıyordu 2000'li alımlarda.Erkekler ise 70 idi.
Erkekler 70 kapatıyorsa bayanlar da kontenjan arttırmaları gerekir aslında ama akademi istihdama falan bakmıyor,ihtiyaca bakıyor -
@atauni25 Hocam faizler gerçekten çok yüksek, yoracak ödemeler. Bu arada hocam geçen konuşmamızda açıklanması 40 gün sürdü demiştin ekim sonu açıklanması biraz düşük ihtimal olmuyo mu o zaman
-
@ertuğrulbey dekont kesinlikle saklanacak. Akademide belge tesliminde isteniyor.