Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@evandro o zaman 3000 kişilik yer açıldı diyebilir miyiz hocam? 80 90 arası puanlılar çoktur umarım.
-
Meslek kutsal bir meslek kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
@evandro tabi bu kazananların hepsi iibfli değil onu unuttum:)
-
Kazanan herkese başarılar diliyorum, umarım her şey gönlünüzce olur.
-
Hakkıyla kazananlara hayırlı olsun umarım iyi şekilde eğitimi tamamlayıp başarılı olurlar.Ben sonucu o gün öğrenmiştim zaten müdür seni polis yapalım dedi.Puan ve spor düşüktü zaten de mülakatta garip çıkışlar yapmasını anlamadım.Benden önce giren çocuğa da sağlam bağırdı çocuk ağladı çıkarken.Gelecek seneye hazırlanacak olan varsa iyi bir p3 puanı ve sporda 40 civarında yaparsa kazanma durumu çok çok yüksek diyebilirim
-
@872 Diyemeyiz hocam gelenler çoğunlukla öğretmen.Görevli polise de sormuştum istediğiniz kurum sınava başvurup girebilirsiniz demişti.2000 kişi giriyor mezuniyete yarısı bile kalmıyor demişti.
-
@fernando-reges hocam eğer eğitim sürecindeyken istifa edilirse tazminat alıyorlar. İnşallah herkes için hayırlısı olur. Siz de üzülmeyin belki hayırlısı böyledir. Daha iyisi olur inşallah sizin için.
-
@872 Evet 17 bin TL tazminat demişti.Tşk ederim hocam ben pek üzülmedim zaten hepimizin hakkında hayırlısı