Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@walterbishop bilgim yok hocam malesef. Tek sortlu bıraktıkları için ön sağlıkta zaten durumunuz belli olur. Kel olup mülakata giren gördüm. Şansınızı denemenizi oneririm hele ki ankarada yasiyorsaniz.
-
Arkadaslar sozlu mulakatlar aksam kaça kadar sürüyor bilgisi olan var mıdır?
-
Merhaba ben geçen hafta komiser yardımclıgı mülakatlarına girdim aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz yardımcı olurum arkadaşlar
-
@ogun1025 @birmuhendis Ne zaman açıklanacağı hususunda konuşmalar var mı arkadaşlar ??
-
@ogun1025 hocam giris belgesindeki saatede mi gidiyoruz yoksa erkenden mi gidecez
-
@ogun1025, içinde söyledi: Komiser yardımcısı alımı 2018
Merhaba ben geçen hafta komiser yardımclıgı mülakatlarına girdim aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz yardımcı olurum arkadaşlar
Hocam spor mülakatı ve sözlü mülakat ayni gün mü oluyor ?
-
@ogun1025 hocam spor mülakatı ve sözlü mülakat aynı gün mü oluyor ?
-
Spor için giden dostlar birkaç tavsiye verebilirim.Önce kapıda bekletiliyorsunuz.Sonra sıraya girmenizi isteyip içeri alacaklar.Önde olursanız içeri çabuk girersiniz.Sonra amfi de dosya tesliminiz var.Ne kadar önce teslim ederseniz o kadar erken işiniz biter.Sonra sağlık taraması oradan da parkur.
-
@maliyeci123 sabahsa eğer komisyon 9 a doğru geldiği için erken gitmenin anlamı yok. Öğlense erken gitmeni öneririm.
-
@zekeriyaaa parkuru gecersen ertesi gun icin mulakat kagidi veriliyor
-
Arkadaşlar istenen belgeler kısmında tek hekim raporu yazmıyor ( başka bi yerde yazıyomuş evet) ablam dün sağlık ocağına gitmiş 10 bin maaş alan sağlık ocağındaki hasta görünce masanın altına saklanan sözde doktor (!) raporu vermeyip (risk alamıyomuş sanki Veliefendide 2yaş ingilizlerle koşacak millet) hastaneye sevk vermiş.. Bana sağlık raporu aldırıp ardından beyanınızı alıp ardından da kendilerinin sağlık kontrolunden geçirmeleri saçma geldiği için Paem'i aradım hayır alınmayacak rapor falan buraya geliyosunuz burda halloluyor dedi almanıza gerek yok dedi bilginiz olsun.
-
@beyefendi tesekkurler
-
12.10.2018 günü genel sağlık taramasına girdiğim gün 5 metreden eşgal belirleyici lezyonlar diyerek boyun alt bölgemde doğum lekesini bahane edip kırmızı kalemle polis olamayacağımı belirtip işimin bittiğini ve çıkmam gerektiğini söyledi jürideki doktor. Kendisine daha önce pmyo sınavına girdiğimi ve sağlık yönetmeliğinin aynı olduğunu o günkü şartlarda aynı sağlık taramasını geçtiğimi belirtmeme rağmen bana mısın demedi gözümün yaşına bakmadan deyim yerindeyse kalemimi kırdı. Üstelik görmek için baya bi zorladı kendisini. Velhasıl dışarıda komiserin birinden yardım isteyip itiraz dilekçemi yazdım ve verilmesi gereken yere teslim ettim karşılığında 4 haneli bir numara verdiler bu numaradan takip edeceksin dediler. Canımın sıkıntısından nereyi takip edeceğimi ve ne zaman sonuçlanacağını sormdan çıktım. Şimdi merak ettiğim iki husus hakkında daha önce tecrübe edinmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum.
-
@asimus geçmiş olsun boyundaki leke engel değil ama doktorlar bu şekilde hatalar yapabiliyor.
-
Hekim raporu almadan gidenler bir problem yaşadı mı ? Aile hekimi vermedi raporu. Muhakkak almalı mıyız ?
-
@asimus Geçmiş olsun.Diğer günlerde aynı doktor mu bakıyor acaba..Benim ki çok naif bir adamdı hatta birisinde leke vardı sıkıntı olmadı.Tabi sizinki nasıl bilemiyorum inş olumlu dönüş alırsınız
-
@taromisaki9 Hayır dilekçe dolduruyorsunuz sadece sorun yok
-
Ben yarin gidecegimde adli sicil kaydini unutmusum ordan almak mumkunmu acaba,birde sincandan gelicemde bu taraftan en rahat nasil gidebilirim yardimci olabaliecek kimse varmi
-
@dnd e devletten alamıyor musunuz ?
-
@taromisaki9 sabah sekiz yaziyo komisyon icin cikti alamam bu saatte