Komiser yardımcısı alımı 2018
-
Intibak süresi ne kadar arkadaşlar bilen var mı?
-
@rettiger 1 yil ankarada gölbaşinda eğitim verirler eğitim suresince de 300 lira ögrenci harçliğı alirsiniz
-
@gökyeleli aylik 300 lira
-
@gökyeleli hani pomemciler ılk bi 10 gün intibak alıyor ondan sonra 4-5gün izin tekrar asıl eğitim başlıyor ya ben en baştaki süreyi merak ediyorum izinden önceki Eğer paemde böyleyse tabi
-
@sinek, içinde söyledi: Komiser yardımcısı alımı 2018
Arkadaslar lutfen yardimci olun. Tecilim bitti kasimda askerim. Basvuru sartlarinda basvuru tarihi itibariyla askerlikle ilisigi olmamak diyor. Ben bu durumda basvuramiyor muyum? Ocak 2019 a kadar ilisigi olmamak diyor
%95 ihtimalle başvuramıyorsun hocam. çok net belirtmişler çünkü açık kapı bırakmamışlar.
-
@rettiger 2 gün almistik biz.
-
71 puan ile bayanlarda başvuru yapsam gelir mi
-
@soru ümit bağlamayarak başvurun derim geçtiğimiz yıl 75 le kapatmış bayanlar ama bu yil ne olur bilinmez
-
@olursaolur kaç kiside 75 olmuş 300 kişi 10 katı 3000 kişi olarak düşünürsek gelme ihtimali yok mudur?
-
Komiser yardımcısı olur ibaresi olmaya engel bütün sağlık problemleri sizin fiziksel yeterlilik sınava görmemize engel oluşturur.
-
@antimülakat hocam siz ne dersiniz 71.8 ile bayan başvuru yapayim mi gelir mi ?
-
@soru denemenin ne zararı olur hocam. Elbette deneyin diyeceğim.
-
@soru bayanlarla erkeklerin başvuru sıralaması ayri yapılıyor diye biliyorum erkeklerde alim fazla daha düşük kapatiyor.geçtiğimiz yıl da rakamlar bu civardi sanıyorum
-
Arkadaşlar komiser yardımcısı eğitimindeydim Bn. Ve Bn 8.gün bıraktım. Kadınlarda geçen yıl 74.5 ile kapattı erkeklerde 70 yetiyor zaten. İntibak yanılmıyorsam 25 gün civarı sürdü. İlk 3 günü atlatan orada daha bırakmayı düşünmez. Bnm biraz farklı oldu bıraktım. Düşündüğüm meslek bu değil diye aklıma dank etti. Bu sene KPSS a grubundan 84 aldım gelip ders çalışıp
-
Askerlik konusunu dert etmeyin. Biz her şeyi problem ettiğimizden yıpranıyoruz. Bnm de geçen yıl 30 ekim de tecil bitiyordu. Komiser yardımcısı kazanınca askeriyeye kazandı belgesini getirip Şubat dönemine ertelediler. Sıkıntı olmuyor yani. Yeter ki siz komiserliği kazanın
-
Arkadaşlar benim de tecil 30 eylüle kadar. bedelliye başvurdum, en kısa zamanda çıkar da aradan çıkarırız inşallah.
bu arada şuan çalışıyorum, yazılım danışmanlığı üzerine. maaşlar komiser yardımcısının yarısı ama gelecek vaadediyor.
bir de bu mülakatlar, sınavlar hafta içi mi oluyor, saatleri nasıl? -
@atauni25 hocam komiser yardımcısı olduk sonra kpss A daki bir kuruma geçiş yapabiliyor muyuz? Nasıl oluyor tazminat vs var mı?
-
@atauni25 İntibak falan tam olarak ne demek hocam ne gösterilir tam olarak bilmediğim için soruyorum. İlk 3 gün zorluğu olarak neleri sayabilirsiniz acaba açıklar mısınız ??
-
@vlkrt hocam tazminat tabiki de var. Yalnızca intibak da bırakırsanız yoktur. Onun dışında bıraktığınızda tazminat ödersiniz. Tazminat eğitimde kaldığınız süreye göre değişir. Çok kaldıkça ödemeniz o kadar artar. Net bi rakam diyemem ama galiba 18000 TL'ye imza atılıyor. Duruma göre dediğim gibi değişiyor. Belki 3 belki 5 belki daha fazla tazminata çarptırılırsınız
-
@serhats intibak dediğim kelime anlamı olarakta 'alışma, bir ortama uyum sağlama' demektir. Aslında zor bi iş Yok biliyor musunuz. Birazcık psikoloji sağlam olacak. Genelde bekleme işi yapıyorsun. Rahat büyüdüysen biraz zorlanırsın. Kalabalık ortam her şey sırayla ve disiplin. Mesele 1 gün yağmur yağdı yağarken 2000 kişi bekledik yağmurda. Öyle ağır iş falan Yok. Dediğim gibi psikoloji sağlam oldu mu sıkıntı Yok. İntibaktan sonra daha güzel olur