Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@evandro parkur + mülakat değil mi hocam ?
-
Arkadaşlar ön başvuru yarınsa spor sınavı tahminen ne zaman oluyor bilen var mı ?
-
http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?944553a7-0df7-4c46-adee-8fa88ab2b2bd detayları yarın filan açıklanır heralde
-
@issiziktisatci tahminim başvurular bittikten 1 ay sonra başlar
-
Arkadaşlar şunları sormak istiyorum ;
İstifa ederken kaç yıl çalışma koşulu var?
Göreve başlarken il seçimi oluyor mu? -
Sağlıkta göz ile ilgili şartlar nedir acaba daha önce araştıran oldu mu?Daha öncede puanım olduğu halde gözlük kullandığım için hiç başvurmadım belli bir toleransı var mı kaç dereceye kadar kabul ediliyor?
-
@0626 Kesin olmamakla birlikte gözlük ile girebiliyor diye biliyorum .Sağ veya sol göz ün de 2.0 ın altında olması gerekiyor.Değil ise çizdirebilirsin.
-
Taban puan 70 mi yine
-
@serhats aynen parkurda var.
-
@richie-rich Ne yalan söyleyeyim haklılar.Adam yıllardır polis sen gel 9 ay eğitimle bunun amiri ol.Deneyimliler yol gösteriyormuş zaten şöyle olmaz böyle yapalım vs. diye. Biz de olursak onların tecrübelerine sığınacağız
-
Arklar 70 ve üzeri alan herkes başvurabiliyor sanırım 10 katı kuralı diye birşey görmedim
-
@0626, içinde söyledi: Komiser yardımcısı alımı 2018
Sağlıkta göz ile ilgili şartlar nedir acaba daha önce araştıran oldu mu?Daha öncede puanım olduğu halde gözlük kullandığım için hiç başvurmadım belli bir toleransı var mı kaç dereceye kadar kabul ediliyor?
Ben de merak ediyorum bunun cevabini
-
@vlkrt göreve başlarken il seçimi ve birim seçimi yok 6 yıl zorunlu görev gibi kalmış aklımda ama emin değilim.
-
@0626
Güncel polislik göz şartlarıKatarakt ve katarakt ameliyatı öğrenciliğe engeldir.
Göz dereceleri en fazla sağ 2 sol 2 üzeri eleniyor.
Renk körü olanlar eleniyor
Hipermetrop olanlarda her bir göz en fazla 1’i, iki göz toplam en fazla 2’yi geçtiği takdirde elenme sebebidir.
Şaşılık kesin elenme sebebidir.
Göz kapağı (yalnızca biri dahi) düşüklüğü engeldir.
Göz (yalnızca biri dahi) kas veya sinirlerinde fonksiyon kaybı engeldir.
Göz titremesi engeldir.
Göz içi iltihaplanması öğrenciliğe engeldir.
-
Kaçla kapatır acaba
-
@taromisaki9 10 katı varmış inş 70 ile kapatır
-
Eğitim-öğretim dönemi başladığında adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması gerekir diye bi ibare var. Bedelliyi bakleyenler ne olacak peki ? Kimin ne zaman gideceği belli değilki
-
sınav başvuru ücretini dolara sabitlediler herhalde geçen yıl 75 liraydı bu sene 100 olmuş, her şeyde bir artış var maşallah
-
Biraz olsun ben EGM'de çalışırım diyenin bu fırsatı kesinlikle değerlendirmesi gerekiyor. Bu türden birimlerde Ekonomiden, Muhasebeden ve Türkiye'nin sorunlarından anlayan kişi sayısı da fazla değil. Bu nedenle her halükarda kariyer ve yükselme imkanı da sunan bir meslek. Değerlendirmeyen yazık eder diye düşünüyorum, belki de nasipte bekleyen ekmeğin bu mesleğin ucundadır.
-
Parkurun içeriği nedir daha önce giren Bi arkadaş varsa paylaşabilirmi arkadaşlar