Komiser yardımcısı alımı 2018
-
Duyurularda yer alan PAEM Eğitim sonu sınav duyurusu açıkçası biraz beni korkuttu. Sınav 28 Kasım'da gerçekleşecek acaba o tarihten önce bizim sonuçları açıklamaktan çekinirler mi ?
-
@ahulu61 neden o şekilde düşündünüz?
-
@ahulu61 ben o ifadeden eğitimin 15 aralıktan önce başlamayacağı sonucunu çıkarttım.
-
kpss %25
spor %25
sözlü mülakat %50
kazanabilmek için toplam kaç olması gerekiyor ? -
@sufi 70 ve üstü almanız lazım hocam
-
Arkadaşlar pomem mülakatları ne zaman bitiyor ?
-
@zekeriyaaa 26 kasımda bitti
-
@herhangi-biri teşekkürler. Onumuzdeki hafta bizim sonuçlar aciklanacaktir o halde
-
Açıklandı arkadaşlar kazananlara hayırlı olsun
-
ben 100 tlyi yatırıp gitmemiştim ankaraya keşke gitseymişim, neyse kazananlara kolaylıklar şimdiden.
-
@hoffafd Boşuna yol parası vermemişsin hocam iyi olmuş boşver 100 tlye şükret Dayın yoksa polis bile olamazsın bu ülkede
-
Hayırlı olsun umarım guy mülakatı için önümüzden çekilenler olmuştur
-
@idyah 3 bin kişi aldılar hepsinin de dayısı yoktur herhalde
-
@hoffafd ülkede ne yamyamlar var
-
@asimus ?
-
Puanı yüksek olup komiserliğe başvuran arkadaşlar var mı acaba? P48 p42 vs.
-
@hoffafd Hocam benim ablam giriyodu benim için de parayı kendisi yatırmış (biraz da babamın zoruyla) mecbur girdim zaten Ankaradayım diye. Spordan 75 aldım kpss 75 bunlardan 35 puan geliyor. Soru olarak da konvansiyonel terör nedir örnek verip açıklayanız dedi, üniversitedeyken Sultanahmet patlaması sırasında olayı üstlenen çıkmayınca bununla ilgili bi kaç makale okumuştum ordan aklımda kalmış şansıma o soru çıktı neyse cevapladım örnek de verdim. Bu sefer komisyondaki 5kişiden 4ü çapraz sorguya aldılar ilk soru karşımdaki 2.sınıf ya da 3. sınıf amirden geldi malum yapının evlerinde kalmışsın dedi bende hayır efendim ilk sene kyk yurdunda kaldım ardından tek başıma evde kaldım dedim. vs vs nerde çalıştın dediler ordan geri aynı yere döndük sence buna dair elimde belge olmasa sana bu soruyu sorar mıydım dedi sence nden soruyorum dedi. Cevap belliydi torpil yaptırmadığım için referansım olmadığı için kimim neyim anlamaya çalışıyosunuz neci kimci olduğumu ama bunu böyle söyleyemiyosun tabiki her sordukları soruya soğuk kanlılıkla yanıt verdim teşekkür ederiz çıkablirsin dediler. içerde yaklaşık 4 dakika durdum ordaki arkadaşların söyledikleri soruyu okur okumaz çık dediler, bilemedim soruyu, yüzüme bakmadılar vs idi. Kendim de beklerken gördüm 1 dk durup çıkan oldu içerden benimle baya uğraştılar ama.. Neyse hocam kazansam da gitmeyecektim bunun olayı olmuştu babamla çok şükür kurtulmuş oldum benim hedefim belli zaten. Komisyonda şu cevabı vermem lazımdı dayım yüksek mahkeme üyesi bi kaç eski/yeni bakanla da ailemden tanışık olanlar var bizim ne işimiz olur fetöyle metöyle demek lazımdı Neyse ilk mülakatıma girdim ve elendim annem evde bayram ediyor şuan Elbette hakkıyla giren de vardır onların Allah yar ve yardımcısı olsun hocam
-
@hoffafd nasipse olur dostum
-
ben gitmedim çünkü sporu geçemezdim yaş ilerledi göbek ve sigara var koşamazdım, neden gitseydim dedim diğer alım ve mülakatlar belirsiz en azından bu açıklandı, hee olur muydu olmaz mıydı bilemem, olan arkadaşları ankarada ayaz ve eğitim bekliyor, kolay gelsin hepsine.
-
@872 var hocam etrafımda kpss puanları iyi olup girenler mevcut.