KPSS ALAN İÇİN KAYNAK TAVSİYELERİNİZ NELERDİR?
-
İsmail Engin maliye konu anlatımı son basımı piyasada Yok.yeni basımı hakkında ya da bu kitaba ikame bir konu anlatımı önerisi olan var mı?
-
Dostlar arda hakan öğretir in konu anlatımlı kitabını çalışan var mı?nasıl iş görür mü?
-
sizce maliye konu anlatım için arda hakan öğretir mi alayım temis ismail engin mi
-
@kelaynak themis
-
.......................
-
beyler geçen senenin kitapları var bende.
maliye TVS-Vergi Hukuku için hangi kitap alıyım hem değişen şeyler var hem 4T iyi anlatmamış.
hukuk için konsensus var. Anayasa-İdare değişti, ne alıyım onlar için? -
@oguzidane adaş selam maliye Themis ten git ,vergi hukuku ve tvs nurettin bilici
-
Lider yayınlarının kitaplarından çalıştım iki sene boyunca geçen sene puanlarım ortalama 82 civarı bu sene 90 civarında. Liderin konu anlatımlarını seviyorum başka kaynak almadım hiç karşılaştıramam ama zevkli ve akıcı anlatımı. Bu senede hem lider yayınlarının testlerini çözdüm hem de ek bir sürü test kitabı aldım. Gerekli miydi dersen hiç sanmıyorum önemli olan konu tekrarı ama bazı kitaplar moda olmuş gibi almayan kendini yarışta eksik hissediyor benimki de o misal. Zeynel dinler üçlü iktisat soru cevap, 4T maliye , numerus , dönüşüm kamu-özel hukuk, pareto , Siyakat kitaplarını çözdüm. Pareto ve dönüşüm kesinlikle olsun derim.
-
Hyteresiz ve themis iktisat ayni kitaplarin farkli yayinevleri tarafindan basilmis hali mi? Ve ceteris paribusu cozmek elzem mi? Yorumlarinizi bekliyorum
-
@gökyeleli çözdüğüm en dandik iktisat kitabı ceteristi. Sürekli aynı kolay soruları döndürüp durmuş. Gereksiz.
-
@genclerbirlikli themisi daha once cözmustum cok az yanlisim cikmisti. Ceterisi ise daha once hic cozmedim. Kimi harika diyor kimi de sizin gibi gereksiz diyor. Acaba tekrar themisi mi cozsem yoksa ceterisi mi cok kararsizim.
-
@gökyeleli Düzenli tekrar için belki kullanılabilir. Yıllardır aynı kitabı hiç değiştirmeden basıyorlar.Hatalar bile aynı.
Özgün soru için kitap arıyorsanız Analizi tavsiye edebilirim. Hysteresis ve Themis İktisat Tufan Samet hocanın kitapları. Themis eski olan Hysteresis yeni olan kitap diye biliyorum. İçerikleri aynı mı bilmiyorum. -
@onuktekin yorumunuz icin cok tesekkurler Analiz var bende. Sayisal Problem sorulari ve aciklamalari cok kaliteli ancak diger sorularini pek begenemedim. Ceteris paribus hakkinda farkli yorumlara hala acigim
-
@gökyeleli Rica ederim.İyi çalışmalar.
-
@gökyeleli bende gereksiz bir kitap olduğu kanaatindeyim. Arkadaşında dediği gibi gereksiz kolay sorular tekrar ediyor sürekli
-
Maliyede 20 net geçen sene için bence referans değil arkadaşlar iyi puan alanların Maliye neti genelde 30 üzeriydi. Ben Paretoyu öneririm. Ancak konu anlatımı iyi soruları pekte kaliteli değil. Soru için ayrıca kaynak alınıp çözülebilir.
-
@gökyeleli themisi çözmedim de economicus çözdüm onu da tavsiye ederim
-
@genclerbirlikli tesekkurler geyikhan
-
@gökyeleli rica ederim
-
İktisat için economicus, maliye pareto, hukuk themis kpss