AÖF Adalet
-
aöf adaletten hukuka geçmek zor mudur?
-
@james-buchanan değildir
-
@james-buchanan Ortalama 3.5 ve dgs 85 net ile hukuka geçiş gayet mümkün, ben de ikinci sınıfa geçtim hedef 85 net
-
@bayke ortalamanın dgs etkisi yüzde kaç?
-
@genclerbirlikli hocam sınavlar yanlış hatırlanıyorsam 20şer soru. Ortalama ne kadar yapıyorsunuz? Net/ puan durumları nasıl?
-
@james-buchanan 85 net veri iken 3 ortalama 301 puan getirirken 3.5 ortalama 308 puan getiriyor
-
@bayke Teşekkürler
-
@james-buchanan rica ederim
-
@veblenist hocam hatirlamiyorum tam da 14 15 yapıyodum ortalama. Zaten çan vardı, iş yuksek not alıp ortalamayı yuksek tutmakta
-
@genclerbirlikli çan olduğu için ortalamanın üstünde yer alınca kendi ortalaman normalden daha yüksek geliyor değil mi hocam?
-
@veblenist aynen öyle oluyor 50 yle a gelenler var ya biz siyasalda 50 yle geçemiyorduk
-
@genclerbirlikli doğru diyorsun vallahi. Eyvallah biraderim. Haftaya kayıtlar başlıyormuş. Ufaktan yol alalım biz de.))
-
@veblenist al hocam al ben zevkle okudum cidden bölümü
-
@genclerbirlikli hocam siz aöf adaletten hukuka mı geçtiniz dgs'yle.
-
Ben de bu sene baslayacagim nasipse. Zamaninda Ankara Hukuka girecek puanimiz vardi ama sayisalci olunca yazamadik simdi boyle bir deneyecegim bakalim...
-
@james-buchanan bu sene dgsye girdim 55. oldum. geçeceğim nasipse
-
@genclerbirlikli hocam benim korkum şu ben soruları yavaş çözüyorum. o yüzden adalet okusam da dgs yi geçemem diye düşünüyorum. bir de işsizim guy la falan uğraşıyorum. ama hukuk çok istiyorum. amaç avukatlık değil hobi olarak. hukuku çok seviyorum.
-
@james-buchanan hocam dgs hız sınavı. ben alesten erken çıkıp 80-85 alırım dgsyi yetiştiremedim öyle diyeyim. özellikle matematik çok oyaladı. bunu için de bol kitap okuyup parağraf çözmek şart.
-
Sanırım sınav zor bir sınavı değil. Seviye seviye KPSS ilk bölüm gibi sorular var mı yoksa sadece standart ama süre odaklı sorular mı?
-