2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar iyi misiniz siz ya? Vmy nin iptal olacağı zaten belliydi iptal olma sebebide belli. Guy dguy yapılmış sınavlar artık ne iptal olması abartmayın bu kadar karalar bağlamayın.
-
@marsiyal sen iyiysen sorun yok
-
iptal olma ihtimali var mı?
-
Bu haftada açıklanmadı
-
@josborne yok
-
Yaa arkadaşlar lütfen iç karartıcı düşüncelerinizi kendinize saklayinz ne paso iptal olacak mı sözleri bunca emek verdik kolayca silmeler nasıl oluyo vicdanı. Kafam almıyor yaa.Çalışmaktan beklemekten yorulmadınız mi hiç.
-
@frustration konya için wp var mı
-
@josborne, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
iptal olma ihtimali var mı?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
kaldırılmıştır
-
@josborne Merhaba dostum. Zannetmiyorum. Neden dersen burada süreç mülakatın yapılması aşamasına kadar geldi. Orada henüz sınav gerçekleştirilmemişti bile. Bu nedenle Guy ve Dguy için yalnızca mülakat tarihlerinin belli olması kaldığından buradan dönüş olacağını sanmıyorum. Sayıştay sınavı ekstrem bir örnekti ve orada süreç davalık olduğu için iptal edildi, idari bir karar ile değil.
-
Arkadaşlar İstanbul için WhatsApp grubu var mı acaba?
-
@shanks denizli wp grubu var mi
-
@pablomu denizli için wp grubu varsa linkini atabilir misiniz
-
Çoğu kişi demoralize etmek için sanki burda yapmayın Allah aşkına bu aşamaya kadar gelmiş ne iptali ? Zaten dünden sonra sersem gibiyiz . Yalvaririm yapmayın artık. Hangi yere takip etmek adına bakıyorsam hep aynı şeyler iptal olur mu ? Bisey kaçırdım mi diye göz gezdirirken böyle şeyler okumak artık yoruyor. Üzüyor. Lütfen.
-
Arkadaşlar iptal olma fikrini unutun böyle birşey mümkün değil dguy ve guy mülakatları yapılacaktır.
-
@berill üzülme ya yok öyle bisey
-
@eliff bnde kesinlikle iptal olacagini düşünmüyorum. Uzuntüm sadece kendi kendimizi bitirir duruma gelmemiz. Herkes için en hayırlısı olsun.
-
@paretowilfredo guy ve dguy kadrolarını yeni yapılanmada başka kadrolara başka işin ve göstergelerle kanalize edebilirler mı? Belkide böyle bir şeyde planlanıyor ve açıklanmıyor...
-
1 Ocak 2019a kadar tarih kesin belli olur diyecek bir babayiğit yok mu?