2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@meliha_ bu sayfa calismiyor yaziyo bende şimdi giremedim
-
Bende giremiyorum,daha önce herhangi bir duyuru olacağı zaman böyle bi durum oluyormuydu?
-
@eliff evet şimdi tekrar denedim aynı şekilde hata veriyor şu an
-
@birgarip onu bilmiyorum ama işte herşeyden umut arıyor insan
-
gib bizle oyun mu oynuyor napıyor şimdide gayet rahat giriliyor oyuna gelmeyelim
-
@meliha_ ben denedim giriyor herhangi birşey yok
-
Arkadaşlar, bakan beyin İstanbul vergi dairesiyle ilgili son attığı tweetin altına isteklerimizi iletelim.
-
Gib mülakatı açıkladığında bize de sms gönderse keşke, hergün siteleri ziyaret etmek zorunda kalmasakkk..
-
@gokhann tweetin altı bizden çok öğretmenler, kurum içi sınav isteyenler, sağlıkçılar ve esnaf tarafından doldurulmuş ne kadar bitik silik bir topluluk olduk 4 aydır bekliyoruz herkes halinden memnun sanki mülakata kalan herkes kazanacak çok garip
-
Etkinlik için para toplanıyor haberiniz var mı. Yüksel bilgilinin facebook grubunda biri paylaşmış
-
Bu hafta açıklansın da derin bi ohh çekelim artık
-
@köyün-ağası paylaş kardeşim buraya ordaki paylaşımları
-
Yılbasina girmeden aciklanir diyenler
-
Yaprak kımıldamıyor resmen yılbaşından sonraya kalabilir açıklanması keşke yarın açıklansa
-
Arkadaşlar bugünkü etkinliğe lütfen çoğumuz katılalım bunlar bizim için yapılıyor başkasının mülakatı açıklansın diye değil 1 tweetten ne olacak demeyin lütfen herkes elini taşın altına koysun sesimizi duyuralım bakanlarımıza onlar da gereken özeni göstersin lütfen arkadaşlar
-
@monopolcü başlık ne. saat kaçta?
-
-
20.00 twitterda etkinlik var arkadaşlar katılım sağlayalım
-
@jan-vesely başlık ne
-
Arkadaşlar başlık #iibf4aydırmülakatbekliyor hadi !