2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Twitter etkinliklerine tag almak adına katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar bu hesap numaralarına para gönderebilirler.
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalYapı kredi
TR940006701000000053026560
Özberk Ünal
Akbank
TR570004600066888000358982
Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmezHesaplarına gönderim yapabilirler.
-
@mahlaki kardeşim pazartesi göndersek olur mu
-
@harranlı tabiki olur
-
Guy ve vmy nin yeni aldı vergi uzmanı hadi hayırlı olsun. Rabbim hak edenlere nasip etsin.
-
@tardukağan ikisi de aynı statü mü artık
-
@vlkrt, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@tardukağan ikisi de aynı statü mü artık
şimdilik öyle gözüküyor hocam.
-
@tardukağan nerden aldınız bu haberi hocam
-
ömrümü yiyenler tam liste
OSYM
KPSS
HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI
GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
ZİRAAT FİNANS GRUBUBONUS: FENERBAHÇE FUTBOL TAKIMI
-
@mahlaki, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@tardukağan nerden aldınız bu haberi hocam
hocam bir bilgi verince kaynak, nereden duydunuz gibi cümleleri sevmiyorum. Duydum paylaşmak istedim.
-
@tardukağan kesin bi haber mi hocam adı aynı olursa özlük hakları nasıl ayarlanacak peki bunların
-
@şampiyon, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@tardukağan kesin bi haber mi hocam adı aynı olursa özlük hakları nasıl ayarlanacak peki bunların
duyunca benim de ilk aklıma özlük hakları geldi hocam. Kesin değil, düşünülen formül buymuş.
-
ayrıca, ciddi bir anlamda açık varmış. Bence bu kısımla ilgilenmek mantıklı. Güzel sayılarda ilan göreceğiz demek bu.
-
@tardukağan mevcut çalışanlar açık çok olduğu konusunu dile getiriyor her zaman zaten hocam çünkü mesleğe giren belli bi süre sonra gidiyor keza vmy de çok tercih edilmiyor artık zaten dedikleri sayıda da almıyorlar mülakat süreci ile bir duyumunuz oldu mu peki
-
@tardukağan güvensizlikten değil hocam kaynağınıza eğer sorma imkanınız varsa adı belirlendiyse bir çok şeyde belirlenmiş olmalı diye düşündüm bir arkadaş 17 aralığa kadar maliye bakanlığında bir toplantı olcak diye yazdığını hatırlıyorum onun dediğiyle örtüşür bir durum bazı şeyler belirlenmişse belki mülalat tarihlerinden de bir ses çıkar.
-
@tardukağan mevcut çalışanlar açık çok olduğu konusunu dile getiriyor her zaman zaten hocam çünkü mesleğe giren belli bi süre sonra gidiyor keza vmy de çok tercih edilmiyor artık zaten dedikleri sayıda da almıyorlar mülakat süreci ile bir duyumunuz oldu mu peki
@mahlaki, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@tardukağan güvensizlikten değil hocam kaynağınıza eğer sorma imkanınız varsa adı belirlendiyse bir çok şeyde belirlenmiş olmalı diye düşündüm bir arkadaş 17 aralığa kadar maliye bakanlığında bir toplantı olcak diye yazdığını hatırlıyorum onun dediğiyle örtüşür bir durum bazı şeyler belirlenmişse belki mülalat tarihlerinden de bir ses çıkar.
Mülakat tarihlerini sormadım ilgilenmediğim için ancak; yeni yıla kalacağı çok açık.
-
@tardukağan ya hocam herşeyi sormuşsunuz tarihi sormamışsınız ilgilenmedig8niz içinmiş....o zaman neden yazıyorsunuz bu gruba..vmy ad değiştirildiği yeni düzenleme yapıldığı için iptal olmadı mi..şimdide guy adı değişmiş diyorsunuz insanın aklına herturlu şey geliyor
-
@bydaler, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@tardukağan ya hocam herşeyi sormuşsunuz tarihi sormamışsınız ilgilenmedig8niz içinmiş....o zaman neden yazıyorsunuz bu gruba..vmy ad değiştirildiği yeni düzenleme yapıldığı için iptal olmadı mi..şimdide guy adı değişmiş diyorsunuz insanın aklına herturlu şey geliyor
aklınıza mesela ne geldi hocam?
bilin istedim, kötü mü ettim?
sınava başvurmadım ve girmedim. İlgilensem ilgilerim derim. Allahtan çekinmeyip, senden mi çekineceğim. -
Meyve veren bütün ağaçları taşlarsanız ortalık t.k. gibi nefesi kuvvetli hocalara kalır.devam edin böyle
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Meyve veren bütün ağaçları taşlarsanız ortalık t.k. gibi nefesi kuvvetli hocalara kalır.devam edin böyle
sesli güldüm gece gece
-
Var mı bi duyum tarihler ne zaman açıklanır acaba