2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@sad38guy O baskı anca telefona bakan memurları etkiler üst kadro tınlamaz.
-
@manisalipinar ben bunlari yazdim mulakatindan elendim arkadaslar bana kizdi belkide ahlari tuttu.Simdi yine mülakattayim ve aylardir issizim.Vergi dairesinde memur olmak icin aylardir bekliyorum.Lise mezunu polis oldu bnde cok alacak torpilide var malese hayatimiz bu.Ama pes etmeyecem bu boyle bilinsin.Guy dguy vmy duy mhuy muy bunlardan birini inşallah kazanirim
-
@zenginmemur bunda ah edecek kızacak ne var ki kardeşim durum bu talip olduğumuz kaymakamlık değil Sayıştay değil bunu söylemeye çalışıyorum..
Polislik vs de güzel meslekler hatta kimine göre guydan güzel. Ne olursa olsun temizlik işçiliği de olsa kaymakamlık da olsa her şeyin alım usulü olmalı bu kadar bekletmek işkenceden başka şey değil söylemeye çalıştığım bu. -
Ve kim ne derse desin kurum içine karşıyım siz de karşı çıkın kul hakkıdır bu. Yok efendim neymiş onların kadrosunun bizle ilgisi yokmuş öyle de olsa birinin 50 kg yük taşıyarak elde ettiği bir şeyi sen 3 kg yük taşıyarak elde ediyorsan bu kul hakkı değil de nedir?
-
Size bir önerim var,
Elinize bir kağıt kalem alın ve olmak istediğiniz mesleği kağıda yazın. Daha sonra bu kağıdı ders calıştığınız masanın duvarına yapıştırın. böylece ders çalışırken bu kağıdı sürekli okumak zorunda kalacaksınız. böylece daha fazla ders çalışacaksınız. -
@tugrulkocer sen o kağıda troll mü yazdın önerici kardeş?
-
@zenginmemur pes etmezsen mutlaka olucaktir Allah 'ın izniyle
-
@manisalipinar yok hocam meslegi elestirmeme sinirlendiler.Boyle dusunmemeliymisim meslek hakkinda.Ama sonradan gordum ki hepsi guydan kaçmak icin eve geldiklerinde dersin basina oturan tipler oldu.Cunku referanslari guy icin cok az kaliyordu.Onlarin gecemeyecgi sinav yoktu.
-
Düzeltme yapayim referanslari guy icin cok fazla gelirdi onlar icin
-
@zenginmemur senin kadar insanı yoran birini görmedim ben.
-
Bugünü de bitirdik, bugün de gelmedi gönlümün efendisi. Bakalım haftanın kapanış gününde gelecek mi ? Bekleyeceğiz göreceğiz , zaten başka da yaptığımız bir şey yok. Yarın ola hayrola.
-
vallahi çok güzel sınanıyoruz allah hepimize sabır versin
-
@tutmayan-kupon ne yaptimda seni yordum okuma o zman gercekleri soylersem beyninde kurguladigin hayatlari yazarsam yorulmus olabilirsin diye düşunuyorum.Bu forumda sen bana yorum yapacak kadar gelisik degilsin.Hadi git simdi digerlerine yazdigim gibi sanada yaziyorum git dersine calis.
-
@friedmanmilton hocam var mı bir gelişme yarın açıklanır mı sizce ?
-
Bekle bekle hiçbir icraat yok,arkadaşlar bence etkinliğe devam etmeliyiz
-
@zenginmemur nankörlük etmemek gerekir diye düşünüyorum. Kabul eksi yönleri fazla ama yinede kimse kimseyi oraya zorla almıo. İstemeyen girmez. Oraya girip eksi yönleri var ama yinede cok sukur özelden kat kat iyidir diyip ders clısmaya devam etmek en dgrusu. He nankörlk edip çok söylenceksek o zaman daha kötüsünü hak edıoroz ztn.
-
Arkadaşlar mesleği kötülemek en son iş bence şuan. 2 yıldır bunu bekliyoruz halada açıklanmadı. Allah herkesin gönlüne göre versin. Yarın inşallah açıklanır. Bu hafta açıklanacak deniyordu yarın bu bekleyiş biter. Bizde ona göre devam ederiz.
-
@maliyeüstadı yarın açıklanır mı duyumunuz mu var
-
@manisalipinar yok hocam bu hafta açıklanacak deniyordu. Benimki bir temenni yoksa bir duyumum yok.
-
Milletvekiline ilettim sorunumuzu sabredin bekleyin diyor. Yeni alim da olacak diyor. Biz bu partinin üniversite teşkilatında canla başla çalıştık gençlik kollarında çalıştık. Demokrasi nöbetlerinde meydandaydik tek istediğimiz en azından açıklama yapılsın siz evde böyle bekleyin insanlara cevap veremezseniz ne hissedersiniz dedim biz bu partiye gönül vermişken bu şekilde gönlümüz kırılıyor. Asgari ücrette elektrik indiriminde seçim unutulmuyorsa bu gençlerin de seçmen olduğunu çocuk olmadığını bilsinler. 22 yaşında milletvekilimiz varken gençlerin bu kadar yok sayılması hiç doğru değil. Aile kavramına da önem veren bir iktidar isek bu gençlerin aile kuracağını unutmayın diye yazdım danışmana. Şu vergi dairesinde ne nankorler var devlete soven sayan biz çırpınıyoruz inşallah görülür.