2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Edirne çıkaran var mı
-
@mrnobody dogrudur hocam birkac isim kacirmis olabilirim.
-
Bursa'da da 19 kişi var
-
Bir an tarihler acıklandı sandim
-
Seçim öncesi GUY alımı olacağını okudum facebookta. Doğu illeri yoğunluklu olacakmış buna benzer duyumu olan var mı
-
@manisalipinar valla öyle bir şey olması için , bizim tarihleri bu ara açıklamaları lazım yoksa o iş yaş zaman yetmez
-
@alen Sakarya’dan 1 aday aynı zamanda kaymakamlık sınavınıda kazanmış:)
-
Beni bu duyumlar mahvetti..
Böyle zamanlarda kaybettim içimdeki ders çalışma isteğini... -
Dguy ve guy un ikisini de kazananlari en azindan ikisinden de elemeseler:(
-
SEçimden önce ilan gelmez bence tahmini olarak mart ta guy dguy mülakat yaparlar seçimden sonra açıklarlar
-
Adana yı çıkaran var mı acaba çok merak ettim
-
Mülakat olurmu ondan bile şüpheliyim malesef..
-
Tuğrul Koçer de 2019 da 2 guy alımı olabilir diye yazmış.
-
@manisalipinar 2 guy alımı yapılabilmesi için marta kadar sürecin bitmesi gerekiyor sürecin uzunluğuna baktığımızda. cumaya kadar açıklanır inşallahta 2019da bol bol alım gelir.
-
@manisalipinar onun dediği hiç bir şeye inanmamayi öğrendim..sizde öyle yapın bence
-
Konya'da 10 kişide DGUY kazanmış
-
@bydaler 2 sınav olacağını söylemek yerine mülakat tarihleri ile ilgili bilgi vermemesinden anlayin
-
@bydaler aynen hocam daha süreç bitmemiş ne olduğu belli değil diğer alımlardan haber geliyor.
-
@bydaler E yine KURUMİÇİ %100 sözü ile algı yönetiminde başı çekiyor. Yaptığı paylaşımdaki tek amacı o %100'ü öne çıkarmak başka hiçbir amacı yok. GUY, DGUY umrunda bile değil. Tek derdi kendisinin de tabi olacağı bir Kurum içi yükselme sınavı. Hala buna hocam diyenler var üzerine bir de bey denmesinden rahatsız olmuş. Abi denmesi ya da hocam denmesi lazımmış hep. Tag'lerde de danışılmamış egosu yaralanmış garibimin. Ah kıyamam
-
@kaldorhicks bende diyorum ne ara buraya yazdım imitasyonmuş