2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar meraba bu kadro etkinlikleri için bi hesap açmıştım twitterda.Etkinliklere katıldığım gibi çok kez de bu kurumiçi uzmanlık saçmalığı isteyen tiplerle tartıştığım oldu.Şimdi bakıyorum hesabım kapatılmış yani böyle bi hesap hiçbir şekilde çıkmıyor.Ne olabilir sizce sebebi ??
-
Fenerbahçenin son şampiyon olduğu sene hazırlanmaya başladım kpss'ye. 5 sene geçti 5 guy sınavı 5 farklı teknik direktör. hiç mi yüzümüz gülmeyecek bizim! eskiden bir şeyler kötü gittiğinde FB şampiyonluğu ile unuturduk, malum futbol fakirin afyonudur. gayri yeter ya bu nasıl bir şeydir!
-
@yamtar dostum sizin tutunduğunuz dal kpss nin durumundan beter. Bu süreçte ikisini birden kaldıramıyabilirsiniz. Benden tavsiye ya takım değiştirin yada kpss yi bırakın.
-
Artik klasik soru bu hafta belli olur mu?
-
@mrnobody dur daha bitmedi, crypto piyasası hezimeti var. 2017 de birimiz 5 olurken 2018 de 1 den de olduk
-
@yamtar hocam o hiç anladığım bişey değil ama sanırım para kaybettiniz. Fazla paranız varsa sınavlara yatırınız lütfen ÖSYM den başka mecralara paranızı kaptırmayınız!
-
san jose üst olursa güzel para alacam. bir el atın totem yapalım
-
sabrın sonu selamettir.
Umudunuzu yitirmeyin.
kazanınca da yürüdüğünüz yolları unutmayın. -
@tugrulkocer sen nasıl bi trolsün ya
-
-
Bu akşam saat 20.00 de guy dguy vmy için etkinlik yapılacaktır . Katılım sağlayalım arkadaşlar
-
iptal olma veya olmama şeklinde bir duyum alan var mı?
-
Mülakat tarihleriyle ve diğer konularla alakalı olarak genç milletvekillerine instagram,Twitter üzerinden durumu belirten bir mesaj yazmamızın etkili olacağı düşüncesindeyim
-
Duyumu olan yok mu ?
-
@morand benimde korkum bu...ünvan ısimleri kalkarsa iptal olma endisesi beni delirtiyor..olmayan unvan için bir şey yapmazlar kılıfta bulurlar zaten
-
@bydaler iptal olacagını sanmıyorum. Kanımca uzatma sebebi seçime kadar bu süreci ancak bitirelim de seçinim öncesi yeni bir ilan baskısı olmasın
-
Dün bakan beyin vergi dairesi ziyaretinde '' tedirginliğinizi anlıyorum sene sonunu bekleyin'' gibi bir açıklama yaptığı vidyoyu izledim. Pareto ustanın da haber yaptığı gibi yıl sonunda teşkilat yapısı açıklandıktan sonra bizim mülakatlarda belli olacaktır. Şu an vergi müfettişleri bile tedirgin yeterlilik sınavları ertelenecek mi, yapılacak mı onlar bile bilmiyor.
Bakan beyin müjdeleyici bir tonla '' yıl sonunu bekleyin'' sözü bende gelecek sene alımları için biraz umut oluşturdu. -
@beveridge-eğrisi o videoyu izledim. personele kurum içi uzmanlık sözü veriyor o videoda. yıl sonuna kadar bekleyin diyor
-
İptal olma gibi bir durum olamaz arkadaşlar
-
@ozkan1983 bizim alımları ne kadar etkiler acaba?