2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@sosyal başkada kimse yok zaten
-
@yamtar Katılıyorum hocam
-
@bitkin var ama söylemeyeceğim .
-
@t-robert-malthus hocam eski duyumunuz hala geçerli mi bari onu söyleyin
-
@t-robert-malthus nedir hocam son duyum bizide bilgilendirir misiniz?
-
Şaka gibi artık işimiz duyumlara duyumculara kaldı gülelim mi ağlayalım mı halimize bilemedim
-
@t-robert-malthus BENCE DE SİZ SÖYLEMEYİN DEDİKLERİNİZ ÇIKMIYOR CÜNKÜ
-
Yapı değişiklikleri yüzünden süreç uzuyor. Kurum yapısı ve yöneticiler değişiyor. Bakan bey bu yılın sonuna kadar ataması uzun zamandır yapılmayan vergi müfettişlerinin atamalarının yapılacağını söylemiş. Muhtemelen mülakat tarihleri de vmy sınav tarihi de hemen hemen aynı zamanda belli olur. Tabi burası Türkiye 5 dakikada değişir bütün işler.
-
@onuktekin bakanligin yapısını mi kastediyosunuz hocam
-
Ne zaman olacak bu mülakatlar ya duyum var mı
-
@onuktekin vmy tarihide yıl sonunda mı belli olur?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@intermilan Malesef yeni bir bilgi yok dostum. Yeniden soruşturacağım biraz daha vakit geçtiğinde. Şayet son sorduğumda gelen bilgileri sizlerle paylaşmıştım. O belirsizlik ortadan kalkmış olsun diye bekliyorum yeniden soruşturmak için.
Yeniden soruşturmak için yeterince vakit geçmedi mi ?
-
@davetsiz hocam duyumunuz hala geçerli mi?
-
@intermilan duyum neydi
-
Yok mu etkinlik filan yoksa gerçekten acıklanmıcak galiba tarihler
-
yarın da açıklanmazsa eğer kesinlikle etkinlik yapmalıyız... yoksa bu mülakatlar 2019 da açıklanır. güvenlik soruşturması 2020 de olur atama ise ALLAH 'ın izniyle 2021 de olur : )))))
-
Önümüzdeki hafta da açıklanmazsa mülakatlar şubata kalır atamlar haziranda olur. Galiba gib le sgk yarışıyor kim en geç atama yapacak diye
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
Edirne WhatsApp grubu kuruldu. Ben buradan paylasamadim ama facebook ta gelir uzman yardimcigi grubunda var katılmak isteyen gelsin.
-
@köyün-ağası askerligi bitirmiş olurum o zamana bu süper oldu .