2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Evet arkadaşlar vekaleten atandı.
-
@mulkiamir vekaleten mi? Vekaleten atanmak için biraz geç kalmamışmı. Vekili üç ayda atanırsa kendisi ne zaman atanacak o zaman? Çok garip şeyler oluyor çok...
-
@paretowilfredo hocam başkanda belli olmuş bu durum mülakat sürecini hızlandırırmı ?
-
keşke bugün açıklansa
-
@kaldorhicks iki konunun birbiri ile alakası asgari dostum. Zaten iki aday vardı başkanlık için. Kulis süreci sona erdi yalnizca bu konudaki.
-
@paretowilfredo bugün açıklanır mı sizce
-
bugünde açıklanmaz bence boş geçer bu haftada
-
@guymagdurubiri Kararname oncesi beklemiyorum dostum. Kesin aciklanmaz diyemem ama aciklanirsa surpriz olur bence. Tamamen tahmin. Cunku konustugum herkes kararnameyi isaret ediyor kurumda.
-
@paretowilfredo aylardır kararname çıkmasını bekliyoruz.Hepimizde ne sinir kaldı ne psikoloji
-
@paretowilfredo üstad kararname ne zaman çıkar peki sence bu ay kesin çıkar heralde :)))
-
@guymagdurubiri Farkındayım dostum. Ancak malesef bu koşula müdahil olma şansımız yok. Yapılanma haklı olmasa da sağlam bir gerekçe Kurumlar nezdinde. Sorsanız -ki soruyoruz- aldığımız yanıt hep bu şekilde oldu. Duyurdum da her defa işittiklerimi. Bekliyoruz malesef.
-
@nonbisinidem Dostum daha evvel de söylediğim gibi bu konuya dair teferruata değinmeyeceğim bir daha. Ancak sona gelindiğini net bir şekilde duydum. Hatta yılbaşına yetiştirilmeye çalışıldı, olmadı. Bu ay bitmeden diye umuyorum duyduklarımdan yola çıkarak.
-
@paretowilfredo saolun hocam allah razı olsun inşallah bu ay bu bekleyiş biter diyelim
-
@paretowilfredo umarım en kısa sürede açıklanır ve mülakatlar yapılır ve yine inşallah sonuçların açıklanması iş e başlanması bu kadar uzamaz.
-
@paretowilfredo gelir uzmanlığı mesleğinde olumlu bi gelisme olucak mi sizce bu yapılanmada? Daha çok Vdk odaklı yapılanma olarak duymuştum.
-
Şimdi düşünüyirumda kararnamenin eğer inşallah guy olursak ne faydasi olcak.Bu kadar beklememizin bir anlami olacak mi?
-
@paretowilfredo anladım üstad bu ay sonuna ancak yetişir o zaman. Peki son birşey daha sorayım guyların görev tanımı özlük hakları ünvan vs gibi konularda ne gibi değişiklikler olur bilginiz var mı yani yapılanma varsa tüm bunların da iyileştirilmesi gerekiyor mantık olarak? Bunca bekleyiş eğer iyileştirilmiş ise değer ancak hiç birşeyi iyileştirmeyip guy’u yeni bir isimle karşımıza getirirlerse büyük hayalkırıklığı olur hem de kaybettiğimiz vakte yazık olur
-
@nonbisinidem @açıklanmadı sanmıyorum ve duymadım dostum. Merkez teşkilatına ve teftiş/denetime dair duydugum düzenlemeler.
-
@paretowilfredo ne desem bilemedim geçen zamanımıza yazık.. Bari 3600 verseler.. Neyse diyecek birşey bulamıyorum artık Allaha havale her zamanki gibi
-
Dguy basliginda bir arkadas tarihlerin 16 17 ocakta aciklanabilecegini yazmis. Sizce mumkun mu @paretowilfredo