2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Güzel bir haber ile bitireyim konuyu
Mesela Göç İdaresi GM, 2019 için 275 adet a grubu (guy/iguy karması) kadro için talepte bulunmuş
a grubu kadro taleplerinde kural olarak kısıntıya gidilmez. yani CB, bünün hepsi için izin verir
bu durumda yıl içinde yine alım olur
-
@eliff Sağ olun hocam
-
@eliff hocam umut kırmak gibi olmasın ama kadro talepleri zaten fazla oluyor ve genelde daha azını veriyor hatta verilmiyor.. bunu mhuy ilanında gördük 2016 dan beri her yıl ovp de yeralıyor, bu yıl 300 civarında mhuy alıncak deniyor ama henüz ilanın geldiği yok... İnşallah ilanlar gelir, kararnamede önümüzü görebileceğimiz güzel bir çalışma olur
-
@eliff guy/iguy la il göç/göç uzman yardimciligi mi demek istemis acaba
-
Her geçen gün daha çok daralma geliyo
-
gün biterken umutlarda bitiyordu:(
-
Ben mülakata kalmayıp ama sizler kadar bu sürecin bir an önce bitmesini bekliyorum. Çünkü bu mülakatlar yeni alımların önünü tıkıyor ve açılan kadrolara aynı kişilerin basvurmasına neden oluyor.
4 yıldır bir çok mulakattan elenmiş biri olarak ve bu KPSS Alan sürecini bilen biri olarak bu denli sıkıntılı süreç hiç yaşamamıştım. Bununla beraber elini taşın altına koymayan ve sadece beklemekle yetinen, ondan bundan duyum beklemeyi tercih eden bir döneme de denk gelmemiştim.
Biz birşeyler yapmadıkça her geçen gün aleyhimize ısleyecektık.
Bu bekleyişin nedeni ne yapılanma ne sistem değişikliği sadece kamudaki hantallık.
O kadar ki neden bekletıldıgıne dair bir açıklama gereksınımınde bile bulunuyorlar.
Diyorum ki gelin her konuda ( Uzayan Süreçler, Sınav Ücretleri, Açılan Kadroların Tekrar İptali Gelmeyen İlanlar Vb.) İİBF nin tüm sıkıntıları için ses çıkarıp birlik olalım. -
bakın şaka maka demiyorum. iibf lilerin birlik olup ciddi yankı uyandıracak birşey yapması gerekiyor. yoksa sonumuz hiç iyi değil. bunun artık farkına varmalıyız.
-
Toplantı olur, gösteri yürüyüşü olur, bir haber programı olur su yapılan showlar bilmen neler pankartlar açılır birşeyler işte birlik olmalıyız.
-
Bakanlıkta işler tıkandı, Maaş katsayıları hala YOK!
bakanlık her konuda işlemez hale geldi sanırım... sadece sınavlarla ilgili değil süreç, başka bekleyen yüzlerce iş var ama hiç biri de eskiye nazaran makul sürede yerine getirilmiş değil... -
@morand tiwit atmaktan korkan bir kitleye gösteri pankart falan biraz komik
-
birlik olmak şart susanın kafasına vuran çok olur
-
@mhd hocam yaşadıklarınızı birebir yaşayan biri olarak aylardır, haftalardır aynı çıkmazda birlik beraberlik çağrısı yaptık sağlayabildiğimiz sadece zar zor adam akıllı bir tane etkinlik ama nafile bu işin sonu eninde sonunda hemen hemen herkese dokunacak, canını yakacak o zamn anlayacaklar, valla ben artık kesin olarak karar verdim, sessiz bir şekilde izlemeyi tercih ediyorum.Burada ne duyum ne de kişisel görüş paylaşmayacağım -bu da son olsun- çoğu kişinin yaptığı gibi süreci izleyip buradan yazılanları okuyup bekleyeceğim.Ne de olsa gemi batarsa hepimiz boğuluruz
-
3 kişi 5 kişi göz önünde olur ve her işi onlar yaparsa onlar kendileri için korkabilir bu doğrudur. mülakat denilen ve tamamen yandaşı kayırmak için kullanılan bir sistem var bu ülkede. herşeyi yapabilirler. ama bir kitle haline gelirsek. 1000 leri bulursak hiçbirşey yapamazlar. bu ülke her yıl 50.000 civarı iibf mezunu veriyor. bunu yapabiliriz birlik olup yankı uyandıracak haberlere konu olacak birşey yapabiliriz. kendinize inanın biz az değiliz bütün bölümlerden fakültelerden fazlayız. kendimizi küçümsemeyelim. Ankara bunun için gayet uygun. karanfil sokakta hergün birileri birşeyler yapıyor sayılarına bakıyorum 20 30 değil. Kazanamayanlarda gelecek onlarda elbet kazanacak, kazananlar, mülakat bekleyenler, iibf okuyanlar, yeni mezunlar bunların hepsinin bir şekilde bir araya toplayıp birşey yapmalıyız. BU KADAR SİNMEYİN, BU KADAR SUSMAYIN
-
Bu ülkede futbol kluplerinin borcları siliniyor 1 futbolcunun maaşı milyon dolar ediyor. HANGİ KAMUDA DARALMADAN BAHSEDİYORSUNUZ YETER !! Seçimler yaklaşıyor derhal harekete geçmemiz lazım.
-
Berat albayrak a ilkokulda okuyan biri mektup yazıp göndermiş bakanda onu twitterda yarım saat once paylaştı. Cimerden bakana yazsaydı bakanın sizce haberi olurmuydu ondan. Biz gelin mektup yazalım cimerden daha etkili diyoruz kimse gelmiyor bende hiç bir etkinliğe katılmayacam hep beraber batalım
-
belli bir sayıya ulaşırsak bir reaksiyon oluşabilir. burada devlete ayaklanma kışkırtma gibi birşeyden asla bahsetmiyorum. bizi bu kadar görmezden gelemezler, yokmuşuz gibi arada sırada lütfeder gibi 5 10 50 kişilik ilanların sonu gelmeyecek bu böyle giderse. mersind açıktan sınavsız mülakatsız ne kadar yandaş atanmış okumuyormusunuz ? ptt geçen yıl olan rezaletten haberiniz yok mu ? SUSARSANIZ BU DAHADA BÜYÜYECEK VE DEVAM EDECEK. ODAMIN HERYERİ KİTAP piyasadaki bütün kaynakları kaç kere cözdüm bilmiyorum adım atamıyorum defterden kitaptan. adamlar 1 tane kitap açmadan atanıyorlar. KENDİNİZE GELİN UYAN !
-
Bende bütün etkinliklere katılıp destek verdim bugüne kadar ama bundan sonra bende sadece izleyeceğim çünkü faydası olmuyor katılım desen 50-100 kişi anca yazıyor birde sürekli etkinlik yapmak yoruyor bir süre sonra ilan için etkinlik sınavın açıklanmasıniçin etkinlik mülakat tarihi için etkinlik mülakatların açıklanması için etkinlik vs vs yordu artık
-
işte sureklı etkınlık yapmamak ıcın kalıcı bır cozum olusması için ses getireck birşey yapmamız gerekiyor.
-
Biz şimdi ayın 16 veya 17. Günü çıkacak kararnameyi mı bekliyoruz biri aydınlatsa